Sveikos Mamytes! ;)
prasome jungtis prie sio forumo, jei jusu Zirniukas
gims Balandzio menesi! Paplepesim, pasiguosim, pasidalinsim kasdiene savijauta, svajonemis ir planais ;)
IKI pasimatymo!
Aiste
Sveikutes,maniskis
turetu pasirodyti balandzio pradzioje,dabar jau galima gyventi,o pradzioje buvo baisu,pirmiausia prasidejo kraujavimas,buvo paskirtas gulimas rezimas,po to prasidejo ziaurus pykinimas bet dabar jau viskas gerai,yra keletas nepatogumu bet galima pakenteti
yasmin parašė:
Sveikutes,maniskisturetu pasirodyti balandzio pradzioje,dabar jau galima gyventi,o pradzioje buvo baisu,pirmiausia prasidejo kraujavimas,buvo paskirtas gulimas rezimas,po to prasidejo ziaurus pykinimas bet dabar jau viskas gerai,yra keletas nepatogumu bet galima pakenteti
![]()
Yasmin, sveika prisijungusi!
smagu, kad dabar jauties geriau, linkiu tau to iki pat gimdymo ;)visos zinom, kad pirmas trimestras sunkiausias, kol organizmas adaptuojasi prie dvigumo darbo, jei jau praejom ji, tai viskas bus gerai! ane? Man tai viskas buvo ir yra sklandziai, tik va hormonai ziauriai zaidzia su manimi! tokia verksne pasidarius ir rekiu ir verkiu iki isteriju kartais, vargsas mano vyrelis... tiek daug istvert turi
nu bet nieko, as jam uztat maziuka padovanosiu balandi!
o dabar viska pateisinantis sakinys - JUK AS NESCIA!
spanguoline parašė:
Yasmin, sveika prisijungusi!smagu, kad dabar jauties geriau, linkiu tau to iki pat gimdymo ;)visos zinom, kad pirmas trimestras sunkiausias, kol organizmas adaptuojasi prie dvigumo darbo, jei jau praejom ji, tai viskas bus gerai! ane? Man tai viskas buvo ir yra sklandziai, tik va hormonai ziauriai zaidzia su manimi! tokia verksne pasidarius ir rekiu ir verkiu iki isteriju kartais, vargsas mano vyrelis... tiek daug istvert turi
nu bet nieko, as jam uztat maziuka padovanosiu balandi!
o dabar viska pateisinantis sakinys - JUK AS NESCIA!
![]()
As taip pat verksne
,nervuota pasidariau ir vyras vis kencia nuo manes,gerai tiek kad jis supratingas kencia
neaisku kiek dar kentes
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai