vglb parašė:
kur kitos dingo? jauciu visos gimdo![]()
arba miega
as 12 d jeigu iki tol nepagimdysiu, vaziusiu pas kita daktariuka, pas ta, pas kuri gimdysiu
vglb parašė:
kur kitos dingo? jauciu visos gimdo![]()
arba miega
as 12 d jeigu iki tol nepagimdysiu, vaziusiu pas kita daktariuka, pas ta, pas kuri gimdysiu
jolkadk parašė:
arba miegaas 12 d jeigu iki tol nepagimdysiu, vaziusiu pas kita daktariuka, pas ta, pas kuri gimdysiu
![]()
blemb bet kas cia yra, kurios berniuku laukiasi pernesioja
as dukrytes, tai jauciu anksciau pagimdysiu, kita sav zadu gimdyti
vglb parašė:
blemb bet kas cia yra, kurios berniuku laukiasi pernesiojaas dukrytes, tai jauciu anksciau pagimdysiu, kita sav zadu gimdyti
![]()
![]()
man uosviene ispranasavo vasario 14, ateinanti pirmadieni
o ji dazniausiai atspeja
na sveikos
as jau taipat is gn,irgi nesodino ant lektuvelio,pasvere,pamotavo toniukus ir viskas,pasake susitiksim uz savaites
as jau galvojau pasodins,apziures,pasakys kad jau veriasi gal,bet nieko
pasake jei antradieni nieko dar nebus,rasys jau i ligonine,tipo guldys ir skatins
bet juk man terminas 16,tai jei 14 nepagimdau kam skatint???!!!
tai jauciu net nevarysiu pas ja isvis,jei iki kokios 20nepagimdysiu tai tada
sveikos,atrodo dar gimdanciu nera,neskuba leliukai,ir kur jie skubes kaip jiems ten gera silta,saugu.O siandien jau orelis tai siaubingas,geriau tegul grazesniu dieneliu laukia
as tai labai prastai miegojau,sonus skaudejo,rugstys kilo ir dar siaubingai prakaitavau.Nu vienu zodziu kosmariska naktis,tai dabar taip tingiu
jolkadk parašė:
man uosviene ispranasavo vasario 14, ateinanti pirmadienio ji dazniausiai atspeja
![]()
nebloga data gimtadieniui
sveikos nestukes
tikiuosi visos sedite namie, nes vejukas tikrai pragariskas
as kaip visada tinginiauju, tik istraukiau musu bendra su
uzpakali ryte pasivaikscioti - nusipirkom pyrago su vysniomis
lasinuku
ir parsiridenome namo
maziukui siandien nieko nepirkau, paemiau tik vokisko sokolado plytele i GN, dabar sedesiu namie ir kazkuo uzsiimsiu - gal akvariuma isvalysiu, o gal patalyne lyginsiu, siaip jau tingiu kazka daryti, tai gal ir gulesiu
dziaugiuosi savo tinginiavimu, kol maziuke dar pilvuke
beja, nusipirkau AVENT pientrauki is musu forumiuko - tik uz 35 lt
tikiuosi viskas bus gerai ir man nelabai bus reikalingas - ta prasme, kad su pienuku ir krutimis viskas bus tvarkoje, bet geriau tegul buna, yoac uz tokia kaina
o pas mus taip grazu, saulute sviecia, bet bijau kur eiti , ne duok D vandenys nubegtu... jauciu panikuot pradetau,...
o slapia as ir kiekviena nakty atsikeliu, perbrauki ranka per kokia koja tai vien vanduo, idomu nuo ko cia, nuo nestumo? nes namie tikrai nebuna karsta...
manomeile parašė:
o pas mus taip grazu, saulute sviecia, bet bijau kur eiti , ne duok D vandenys nubegtu... jauciu panikuot pradetau,...![]()
o slapia as ir kiekviena nakty atsikeliu, perbrauki ranka per kokia koja tai vien vanduo, idomu nuo ko cia, nuo nestumo? nes namie tikrai nebuna karsta...
![]()
tai gal vandenys prabega?
ar cia taip prakaituoji?
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai