jovitele8629 parašė:
Nuosirdziausias aciu visoms uz sveikinimus :))
Su tortadieniu
jovitele8629 parašė:
Nuosirdziausias aciu visoms uz sveikinimus :))
Su tortadieniu
As ir zinau kas pas mane pilvelyje gyvena, nes daktare kuo puikiausiai mate, kad mergyte
o as va siandien po rimtos darbo dienos, dirbu su vaikais, tai vaikiukai kazkaip nesureagavo, kad aukletoja su pilvuku, o teveliams tai buvo nuostaba, dvigubu sveikinimu siandien sulaukiau
P.s. Nuosirdziausi sveikinimai gimtadienio
bei simtadienio
progomis.
Taškuota parašė:
niu kur jau stipriai.man gimdyt gruodžio 5, liko 93 dienos. tai toms, kurios gruodžio 1, liko kokios 88. pusantros savaitikės.
kas tas tėr.
![]()
Pas mane pagal antra termina,gimdymas gruodzio 4,tai va kaip ir tau galim sakyti
O spyriai nebe malonus dazniausiaijau buna,ypatingai,kai reikia atsigulti,miegotiisvis kosmaras,be tetuko rankos uzdejimo,nenusiraminam
Sonkaulius mamytei busimai,busima dukryte lauzo
braskyte22 parašė:
Pas mane pagal antra termina,gimdymas gruodzio 4,tai va kaip ir tau galim sakyti![]()
O spyriai nebe malonus dazniausiaijau buna,ypatingai,kai reikia atsigulti,miegotiisvis kosmaras,be tetuko rankos uzdejimo,nenusiraminam![]()
Sonkaulius mamytei busimai,busima dukryte lauzo![]()
o dievuliau 29 sav.
skaicius toks didelis ..ta prasme..atrodo tiek daug...nors mums jau 25..+4 stai ir 29
Agneta26 parašė:
o dievuliau 29 sav.skaicius toks didelis ..ta prasme..atrodo tiek daug...nors mums jau 25..+4 stai ir 29
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pas mane 29 savaites,pagal pirma termina,o pagal antra 27 -ta tiktais
braskyte22 parašė:
Pas mane 29 savaites,pagal pirma termina,o pagal antra 27 -ta tiktais![]()
pas mane irgi pagal viena termina 26sav., pg kt 25
bet nuo treciadienio prasideda 26
arba pg pirma termina 27
Agneta26 parašė:
pas mane irgi pagal viena termina 26sav., pg kt 25bet nuo treciadienio prasideda 26
![]()
arba pg pirma termina 27
![]()
![]()
![]()
Man visados,sestadieniais pasikeicia savaites sioje skaiciuokleje,kai pasiziuriu,keiciasi ir keiciasi tie skaiciukai
Taip atrodo,gana letai tie paskutiniai men slenka,bet pasiziuriu,cia,tai ogo,skriete skrieja!!!
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai