simonika parašė:
Mano pusbroliui neseniai gime sunus : 4,5kg, 58cm![]()
nu ciut ne krepsininkas is karto.
simonika parašė:
Mano pusbroliui neseniai gime sunus : 4,5kg, 58cm![]()
nu ciut ne krepsininkas is karto.
Rasiux24 parašė:
labas, mergaitės, uj kol viską perskaičiau ir pamiršau ką norėjau parašyti![]()
buna buna kaip bent viena dienele nebuni cia.Cia diskusijos vyksta intensyviai
vaidluka parašė:
buna buna kaip bent viena dienele nebuni cia.Cia diskusijos vyksta intensyviai
![]()
![]()
tikra teisybė, paskutiniu metu labai pavargstu darbe, tad prisėsti nėra kada...norisi pailsėti
Dovile 1017 parašė:
na reikia tam tikrus dokumentus uzpildyti savaivaldybei norint juos gauti .
aciu uz atsakyma...sito man ir reikejo...kur butent...o ne kaip daryti....
Rutelele parašė:
katik wa gawau sms, kad mano labai gera drauge pagimde siandien sunelipawadino Neitanu
![]()
uj kaip dziaugiuosi ne tas zodis.. tures ir broliuka dabar
pirmoji mergyte Goda
(wardukus rasau, nes ka cia gali zinot, gal kam patiks ir tiks
)
Rutelele va man tas vardukas taip istrigo Neitanas,man kaip ir tiktu bet va mano vyrai kaip tikri oziukai jiems niekas neitinka,o va sakiau imsiu ir pavadinsiu ju neklausus
vaidluka parašė:
nu ciut ne krepsininkas is karto.![]()
![]()
bet kas geriausia abu jie nestambus, zemi...pusbrolis kazkur 1,70m, o jo zmona apie 1,65m
debesiukas1 parašė:
aciu uz atsakyma...sito man ir reikejo...kur butent...o ne kaip daryti....
Mes pildem socialines rupubos skyriuje.nueini paprasciausiai ar i savivaldybe ar i sas rupyba ir tau pasako.kaip sakoma ant galo lieziuvio viskas.nes kas metai juk viskas skiriasi ir ten vienais metais buvo vienur kitais metais kitur bet tave nusius tinkama kryptimi.
hamburg parašė:
Sveika, tai taviškis dar rečiau būna...mes šiaip ir gyvenam kartu, tik kad jis mažai namuose būna. O kad kažką keisti reikės, tai galvojam, nesinori visą gyvenimą taip gyvent..maniškis irgi dabar grįš po savaitės, o po to prieš gimdymą, kaip ir tau...
o kaip tau toks gyvenimas? Ar ilgai taviškis taip dirba?
as turejau omeni ar negalvojate kartu norgej apsigyventi
jis jau apie 4 metus ten dirba taip , o pazystam vienas kita pusantru. nusibodo jau , dar kazkiek vaikuti pauginsiu pacioj pradzioj kol isivaziuosiu ir galvoju kar reikes izvaziuoti pas ji. sunkoka taip yra ,o kai gims maziukas bus dar sunkiau , bet reikia tuputeli pakentet is susitvarkysim viska. nematau prasmes gyventi atskirai juk laikas bega .. amzinai nebusime jauni ir energingi norisi dar pazidziaugti tuo ))
vaidluka parašė:
Rutelele va man tas vardukas taip istrigo Neitanas,man kaip ir tiktu bet va mano vyrai kaip tikri oziukai jiems niekas neitinka,o va sakiau imsiu ir pavadinsiu ju neklausus![]()
siandien gaminau valgyt pietus ir pagalvojau toki varda. tik ne Neitanas o Neitonas.
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai