Sandrius parašė:
mes miegam miegmaisiuka, bet dar apkloju nestoru pleduku, na o pas mus namuose temp. apir 20 laipsniu
o kaip leliukas aprengtas po ciuzinuku?
Sandrius parašė:
mes miegam miegmaisiuka, bet dar apkloju nestoru pleduku, na o pas mus namuose temp. apir 20 laipsniu
kristuliukas86 parašė:
bodziuku plonu be rankoviu ir sliaustu
Garbanėlė92 parašė:
Mamos aš dar su vienu klausimu..
Gal žinote kaip dėl krikštynų turi būti?
Ar tėvai turi turėtį santuokos skaramentą tą?Ar užtenka, kad metrikacijoj susituokę?Ir kaip su krikšto tėvais?Ar jie turi būti susituokę?
Nes mošėnai kai krikštijo turėjo tėvai turėti bažnytinį sakramenta o krikšto tėvai santuokoj.O pusseserė kai krikštyjo sakė, nebūtinai..
Sveika,
As sia savaite susitarem del maziukes kriksto (Kaune, Vytauto baznycioje). Tai ten gavome visa klausimyna! Mes turime buti susituoke, krisktateviai viska iki sutvirtinimo sakramento turi buti prieme... net jei krisktateviai vede, turi buti baznytine santuoka prieme.... bet gal cia kiekvienoje baznycioje kitaip?
Beje, man idomu, kokio dydzio "auka" buna uz kriksta? Dabar dar neeme, sake atsiskaitysime rugseji, kaip krikstysim.
dddovileee parašė:
Sveika,As sia savaite susitarem del maziukes kriksto (Kaune, Vytauto baznycioje). Tai ten gavome visa klausimyna! Mes turime buti susituoke, krisktateviai viska iki sutvirtinimo sakramento turi buti prieme... net jei krisktateviai vede, turi buti baznytine santuoka prieme.... bet gal cia kiekvienoje baznycioje kitaip?
Beje, man idomu, kokio dydzio "auka" buna uz kriksta? Dabar dar neeme, sake atsiskaitysime rugseji, kaip krikstysim.
Man atrodo, kiekviena bažnyčia turi savo taisyklės..
Nesuprantu, kaip tokiuose dalykuose, gali būti visur skirtingai, prisigalvoja visi kas sau..
Edžiukas parašė:
mano nuomone prisigalvoja daugiau taisyklių kad didesnes aukas paimtų, juk pinigai visas taisykles panaikina bažnyčiose korupcija ir kyšininkavimai oi kaip eina![]()
![]()
Skaitai mano mintis..Tik kažkaip nutylėjau..Man atrodo, kad prisigalvoja visokiausių taisyklių, kad tik pinigų išpešti..Juk visur turėtų būti vienodos taisyklės, bet...
Sandrius parašė:
bodziuku plonu be rankoviu ir sliaustu
laba.nu pas mus nakti kambary buna 19-20 silumos,bet mano mergyte miega tik su sliauztuku ant nuogo kunelio ir uzkloju su plonu dekuciu,nesusalo dar ne karto,o jei miega su vokeliu(tuo miegmaisiu),tai tik su sliauztukais ir su juo,nekloju pleduku.
Garbanėlė92 parašė:
Skaitai mano mintis..Tik kažkaip nutylėjau..Man atrodo, kad prisigalvoja visokiausių taisyklių, kad tik pinigų išpešti..Juk visur turėtų būti vienodos taisyklės, bet...
tai kad akivaizdžiai pinigų prašo iš kokios malonės skesta tokioje prabangoje aišku yra keli tikrai pasišvente bet tik vienetai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai