nuntaika parašė:
taip taip, tikrai kad gerastik galvoju iš kur paleistuviuka gauti, pas mus nei vieną močiutė nebeturi šios gerybes
![]()
Mano ir nebeturejo bet per kaimynes perleke ir rado dabar dauginam ir mes kad ateiciai tureti.
nuntaika parašė:
taip taip, tikrai kad gerastik galvoju iš kur paleistuviuka gauti, pas mus nei vieną močiutė nebeturi šios gerybes
![]()
Mano ir nebeturejo bet per kaimynes perleke ir rado dabar dauginam ir mes kad ateiciai tureti.
zydrun parašė:
Ar yra mamu kurios bande paleistuve nuo slogos? Mes katik pameginom mazajai tai taip issiciaudejo gerai jog nepaliginsi net su traukiku
Mes taip pat jį išbandėme, labai geras daiktas.
saulyt3 parašė:
Mano močiutė turi vadinamą "jeronimą" tai sakė taip pat labai gerai nuo slogos gert arbatas![]()
si geri ir pamenu, bet jei pas man atmintis nestreikuoja ji į ausis kisdavo, nes sirgdavau dažnai ausų uždegimu.
nuntaika parašė:
si geri ir pamenu, bet jei pas man atmintis nestreikuoja ji į ausis kisdavo, nes sirgdavau dažnai ausų uždegimu.
Ir man taip atrodo, kad labiau dėl ausų, bet va aš pati dažnai sergu sloga, tai liepė arbatą gert man
Shponke parašė:
Sveiki mamukai ;)
Ar pradejot kas nors savo mazuosius deti i beguna??? Zinau milijona uz ir pries,ap…
mano laksto su begunu nuo 5 men ir labai patenkintas, net pyksta kai isimam
bagiracka22 parašė:
as galvoju nupirk 5 mins shaiper
Turiu elipsini, bet tik pries pora dienu pradejau ant jo lipt
o vakar tokia pavargus buvau, kad neuzlipau :)))) pradedu nuo 15 min tik.......baisu kaip sunku, anksciau taip nebudavo
bet manau svarbiausia prisiverst ir pradet :)))
sveikutes mes po daktarytes apziuros ir skiepuko. sveriam 9600kg ir esame 74cm
. paeme dar del bendro kraujo tyrimo kraujuka tai mazius net nesuregavo o maniau nusiklyks kol ta pirsta ismaige bet ne. saunuolis labai leliukas
. dar reiks sisiuka priduoti tik neisivaizduoju kaip ji nusisinti i ta buteliuka
kaktusyte99 parašė:
sveikutes mes po daktarytes apziuros ir skiepuko. sveriam 9600kg ir esame 74cm![]()
. paeme dar del bendro kraujo tyrimo kraujuka tai mazius net nesureg…
Kai tik atsikelia vaikiukas praeina minute kokia sodink ant puoduko tik ilgiau nei 3min nelaikyk as bent jau taip pratinu jau prie puoduko,nes dabar jau laikas mokyt
Nikkki parašė:
Turiu elipsini, bet tik pries pora dienu pradejau ant jo lipto vakar tokia pavargus buvau, kad neuzlipau :)))) pradedu nuo 15 min tik.......baisu kaip sunku, an…
ka jis padeda elipsinis?
1 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai