excllusion parašė:
as irgi i prognozes ziurineju ir visai cia jos manes nedziuginapanasu kad bus karsta...pora dienu dar laikysis normali, o veliau vel +25 ir daugiau...Vel puskuo…
o gal kaip tik i nauda
ir puskuosim be pilvuku jau
excllusion parašė:
as irgi i prognozes ziurineju ir visai cia jos manes nedziuginapanasu kad bus karsta...pora dienu dar laikysis normali, o veliau vel +25 ir daugiau...Vel puskuo…
o gal kaip tik i nauda
ir puskuosim be pilvuku jau
Ineciukass parašė:
na mums reikai tik kantrybe s ir sulauksime savo auksiuku![]()
![]()
O tu jau jauti kokius skausmus?
Austėja25 parašė:
man irgi su parkavimu tamsus miškaspagal linijas kai mokė tai viską idealiai padarau,bet realiai ne visada tos linijos būna o ir baisu kitą mašiną užkliudyt :s…
nesamones jie moko,as dar su kuoliukais mokiausi, db su linijom..o realybe nera nei vieno nei kito
va tau ir nepritaikomi mokymai
as ir nelendu kur negarantuota kad tilpsiu,mai man pagal veidrodzius kaip tai sunku orientuotis,nors kazkada reiks ismokti.. teises turiu jau 7metai,o stazo tai tik metai su trupuciu gal
perrrliukas parašė:
Ar vesites i ligonine dirza po gimdymo?![]()
As pasiemiau.
Ineciukass parašė:
BUTENT PILVUKAS DAR NEVERKAI O VA MIEGIUKAS NEIMA IR TAIP NEZYNAU KASKO SUNKU UZMIKTI . Labai daznai reikia i wc keltisman ir …
Nu va...ar nebusiu prasisnekejus. Nuo ryto kazkoks blogumas uzejo
tai kad pradejau vemti ir viduriuoti
net nzn, pilva ar skrandi spazmuoja, skambinsiu popiet gydytojai klausiu kas cia man darosi...nusinuodyt maistu negalejau, nes is ryto dar buvau nevalgiusi kai pradejo darytis bloga, o vakar vakare namuose gaminta svieziu burokeliu sriuba valgiau, taigi kaip ir nera del ko...Na bus matyt
o galbut cia jau mano Rapoliukas beldziasi tokiu budu
excllusion parašė:
Nu va...ar nebusiu prasisnekejus. Nuo ryto kazkoks blogumas uzejotai kad pradejau vemti ir viduriuoti
net nzn, pilva ar skrandi spazmuoja, skambinsiu …
apsivalymas man cia atrodo, tad manau ruoskis ant dienu supuoti
nuntaika parašė:
o gal kaip tik i naudair puskuosim be pilvuku jau
![]()
nu ka gali zinoti, galbut jau megausimes gerais orais kartu su mazgiais
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai