nuntaika parašė:
na zinoki pan ir pasijauciaunu zodziu tai nei kas daryt nei ka, po tokiu apziuru nieko nesuzinojau...sako nu gal siandien nepagimdysi
o gal kviepuot pamirsa…
siaubas
nuntaika parašė:
na zinoki pan ir pasijauciaunu zodziu tai nei kas daryt nei ka, po tokiu apziuru nieko nesuzinojau...sako nu gal siandien nepagimdysi
o gal kviepuot pamirsa…
siaubas
nuntaika parašė:
sveikos mamytes:)o as snd strioko apturejau, nuo vakar vakaro vemimas prasidejo snd nuo ryto ve vemimai karujas is nosies silpnumas...nesiau tyrima i poliklinika, v…
kai mano vaikas vertesi i sedimaja padeti as irgi vemiau labai.
pradejo man spausti sonus, apacia zodziu skaudejo..
as buvau apziurai santariskese tai irgi neka jie ten ziurejo.. viskas jiems visada gerai ;)
santariskese tai man pati gine nepatare vaziuot. neturi jie pinigu priimt kiekveina pacienta. sake jei koks skausmelis vaziuot i antakalni. ten sake dar visai gerai, apziures reikia - paguldys.
nu va bet as tai net nepajutau nakti kaip vertesi...tai ri nezinojau kame cia esme
nu bet tai tox abejingumas ir dar tuo labaiu nuo ryto jokiu judesiu nebuvo sako jam ir reik poilsio...nu zodziu visur sako kad jei pastebesite ka keisto kreipkites o kaip kreipiesi isdurnina...
nuntaika parašė:
na tai va kita karta taip ir daryt..bet tai jei negli biletenio duoti tai iki liepos men neapsimoka blogai jaustis ir gimdyti..o dar sake geriau santaruose gimdyt n…
ALE. kiti atsakomybės kratosi todėl taip ir sako
nuntaika parašė:
nu va bet as tai net nepajutau nakti kaip vertesi...tai ri nezinojau kame cia esmenu bet tai tox abejingumas ir dar tuo labaiu nuo ryto jokiu judesiu nebuvo sako…
vava, kita kart sakau nusinesiu nesciosios atmintine kad PARODYCIAU kas uzrasyta kada reikia kreiptis.
nuntaika parašė:
na tai va kita karta taip ir daryt..bet tai jei negli biletenio duoti tai iki liepos men neapsimoka blogai jaustis ir gimdyti..o dar sake geriau santaruose gimdyt n…
santariskes is teisu klinika "visokeriopa" tipo jei yra komplikaciju, skambina kitam skyriui (stuburo, nervu sirdies, diabeto t.t.) ir lekia pas tave daktarai is kitu filialu.
mane irgi ten gimdyt priskyre, bet kai azpiuroje buvau tai nusivyliau..labai..nors is komentaru mamyciu to ir tikejausi.
nuntaika parašė:
bet as taip issigandau vaiaks jau beveik 3men kaip zemyn galva gulejo o db jau kaip pabaiga tai eme ir apsivertetikiuosi bus vsk gerai ir atgal greit sugr…
aha, spardosi muistosi rangosi.. atrodo bando verstis atgal bet jau gal ir vietos maza..tai visokie guzai islenda ir buna skauda apacioje ties kakleliu..;)
as matai rankas pakelusi palaikiau senoje visokius paveikslus kabinau, lovyte surinkinejau, lanksciausi. tai man ir apsiverte..
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
Laikykites 🫂