jurguteee parašė:
Bet iki tu ziauriu skausmu, taigi buni pilnam prote, tai tada ir pagalvoji apie tai... aisku kazkuriuo momentu, isvis jau nieks neberupi...oj..... geriau negalvoti.…
Tai jau taip, kiekviena daro kaip išmano
jurguteee parašė:
Bet iki tu ziauriu skausmu, taigi buni pilnam prote, tai tada ir pagalvoji apie tai... aisku kazkuriuo momentu, isvis jau nieks neberupi...oj..... geriau negalvoti.…
Tai jau taip, kiekviena daro kaip išmano
Claudia.. parašė:
Tai jo, ji aplamai kiek supratau nesidepiliuoja bikini zonos, sakė apsaugo plaukai nuo mikrobų ir panašiai![]()
![]()
O tai ar ten ne terpe, kaip tik jiems daugintis....?
jurguteee parašė:
O tai ar ten ne terpe, kaip tik jiems daugintis....?
Nu man taip atrodo, kad kaip tik ten juk prakaituoja tie plaukai ir panašiai, nu bet "natūralistės" viską neigė ką sakiau
Žodžiu, aš džiaugiuosi, kad prisižiūriu, susitvarkau, man komfortas nueit pas gine susitvarkiusiai, o jos tegu želdinasi, jei taip jau patinka
Claudia.. parašė:
Nu man taip atrodo, kad kaip tik ten juk prakaituoja tie plaukai ir panašiai, nu bet "natūralistės" viską neigė ką sakiauŽodžiu, aš džiaugiuosi, kad prisižiūriu…
Gal madinga ilgi plaukai TEN;)
jurguteee parašė:
cia tik mes tokios atsilikusios nuo mados:D
jurguteee parašė:
Gali būti
Claudia.. parašė:
Aš dar turiu vieną, nelabai patogų klausimą, jau gimdžiusiom mamytėmTikiuosi pasidalinsit patirtim, kaip ten kas, nes mane ir šis klausimas neramina
…
asmeniskai man tai niekas nestate klizmos,o kodel nezinau
Claudia.. parašė:
Aš dar turiu vieną, nelabai patogų klausimą, jau gimdžiusiom mamytėmTikiuosi pasidalinsit patirtim, kaip ten kas, nes mane ir šis klausimas neramina
…
As kai atvykau gimdyti tai manes paklsue ar siandien valgiau, sakau valgiau, ar tustinotes, sakau ne, tada sako reikia klizmos, ar turite, as turejau kelias microlax klizmutes, tai pasidariau viena, viskas gerai pavyko ir tiek
Claudia.. parašė:
Na aš turėjau čia du echo Norgėj, tai vistiek reikia pasmaukt kelnias žemiau, matėsi, kad švaru, jokių plaukų, tai nič nieko nesakė, kad blogai darau, jog depiliuoj…
nenaudok gal kremo depiliacinio, nes as anksciau visada naudojau, o poto internete radau info , kad nestumo metu negalima, nes cia chemija , tipo pro oda patenka i krauja , tai nustojau naudot
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai