Claudia.. parašė:
Na tikrai į tokią padėtį nenorėčiau patekti, dėl to ir domiuosi, tas laikas eina taip greitai, tai nerimas dėl visko pradėjo kilti![]()
o tu LT gimdyti zadi ar ne?
Claudia.. parašė:
Na tikrai į tokią padėtį nenorėčiau patekti, dėl to ir domiuosi, tas laikas eina taip greitai, tai nerimas dėl visko pradėjo kilti![]()
jurguteee parašė:
Ne, Norvegijoj gimdysiu
Claudia.. parašė:
Ne, Norvegijoj gimdysiu![]()
aisku, LT tai as galvojau, tokius dalykus akuseres pasako gimdyvem...
Egluteaa parašė:
Sveikutes, o kaip jums su svorio augimu? As tai siandien vos nuo svarstykliu nenukritau pacius skaicius, svoris pradejo augti kaip ant mieliu. 21 sav. ir jau + 6 kg…
oi patikek, pas mane lygiai tas pats 6kg, ir tikrai kazkaip net bijau,
kad nebutu 20kg. bet kad daryt?? maista stengiuosi ziuret, bet zinau kame beda turbut - labai megstu saldumynus
Claudia.. parašė:
Gal aš buka pasirodysiu, bet net nežinau kaip jomis reikia naudotis![]()
Skaičiau apie tai, tai sakė viena moteris, kad jai net nedarė klizmos, nors ji ir p…
Na, kad labai paprastai padaroma, atsistoji i tampono isidejimo poza, susisvirksti isikisusi kuo giliaiu ta antgaliuika, atsistoji, palauki pora minuciu stovedama, o tada jau sediesi vel ant tualeto.
Egluteaa parašė:
Sveikutes, o kaip jums su svorio augimu? As tai siandien vos nuo svarstykliu nenukritau pacius skaicius, svoris pradejo augti kaip ant mieliu. 21 sav. ir jau + 6 kg…
Chi, džiaukis kad priaugtum TIK 20kg
Mano vyro sesuo su dvynukėm 30Kg+ įkočiojo. ;) Tai kad 6kg čia nebėda, dėl svorio nesiparink, svarbu sveika ir nesergi.
Egluteaa parašė:
Labas, manau labai normalu čia viskas pas tave, man 22 savaitės, o aš jau priaugau apie 10 kg
Tai kad ir tas 20 kg nebūtų kažkas baisaus.
xeroxenator parašė:
Chi, džiaukis kad priaugtum TIK 20kgMano vyro sesuo su dvynukėm 30Kg+ įkočiojo. ;) Tai kad 6kg čia nebėda, dėl svorio nesiparink, svarbu sveika ir nesergi.…
Na dvynuku nesilaukiu , tikiuosiu i 20 kg. tilpsiu
O as dar tikejausi i 12 kg. tilpti
Ugasius parašė:
Na, kad labai paprastai padaroma, atsistoji i tampono isidejimo poza, susisvirksti isikisusi kuo giliaiu ta antgaliuika, atsistoji, palauki pora minuciu stovedama, …
Aa, nu tai puiku tada, ačiū labai, kad apšvietėt mane, žiūrėjau internete, tai taip ir įsivaizdavau
Namuose jaučiu pasidarysiu, kai jau sarėmiai prasidės, ir bus ramu, bent dėl šito nebereikės sukti galvos tuo metu
14 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai