Rasele 86 parašė:
niu as jau nakti gal kokius 2 kartus begiojudiena tai irgi pastebejau , kad vis dazniau lekiu
nors ten vos keli lasiukai
manau, kad cia tikrai nera uzdegi…
na jo as irgi taip galvoju ;)
Rasele 86 parašė:
niu as jau nakti gal kokius 2 kartus begiojudiena tai irgi pastebejau , kad vis dazniau lekiu
nors ten vos keli lasiukai
manau, kad cia tikrai nera uzdegi…
na jo as irgi taip galvoju ;)
ggiinnttaa parašė:
Whyy..lelyte turesim,
nepasitvirtino tie prietarai:))
doodle.com/iv3i3ae7ty7ptgs6#table Beje, užeikit čia įrašyt, į mūsų registrą
Claudia.. parašė:
Aš sakiausi irgi iš tų pačių, bet kodai tik iš vaistinių parėjoAj dar tą pampiams šiukšlinę užsakiau, man arčiausiai ją pasiimti Osle, tai kaip supratau man…
man vat irgi is rimi ir kiwi jokie kviteringai neatejo, gal ten i pasta ateis kas
o siuksline uzsakinejai is barnahus??? bliamba man tokia problema , kad nera pas barnahus cia, jauciu , kad irgi arciausiai oslas koks.. na man per toli i ta osla vaziuot del siukslines. o beto jai net ir siuksline gauciau, kur tada maisiukus pirkt, irgi osle tam barnahuset?? abejoju , kad kitoj parduotuvej rasiu tu maiseliu
Claudia.. parašė:
doodle.com/iv3i3ae7ty7ptgs6#table Beje, užeikit čia įrašyt, į mūsų registrą![]()
ir pas mane berniukas, ir as uzsiregistravau
jovitik parašė:
man vat irgi is rimi ir kiwi jokie kviteringai neatejo, gal ten i pasta ateis kaso siuksline uzsakinejai is barnahus??? bliamba man tokia problema , kad ne…
Ten nueik, kur visi tie pakiai ir paspausk ant tos šiukšlinės, ten yra sąrašas, kur būtų arčiausiai pasiimti, tai gal rasi geresnį variantą, nei Oslas
O maišiukų turėtų būti ir paprastose pardėse manau, Norvegijos mamyčių grupėj kažkada klausė kur jų įsigyt, bet nebepamenu, gal rasi per paiešką, tą post'ą
jovitik parašė:
ir pas mane berniukas, ir as uzsiregistravau![]()
![]()
Bet žiūriu ir mergyčių nemažai
ggiinnttaa parašė:
Whyy..lelyte turesim,
nepasitvirtino tie prietarai:))
Sveikinu
Apie prietarus; su mama kalbejomes apie pilvo forma, as skaiciau, kad pilvo forma tai mitas nes priklauso nuo mamytes figuros koks pilvas bus, o mama sake- ne, su mergaitem visai kitoks pilvas buna nei su berniukais (mano mama 4 vaikus uzaugino 2 broliai ir 2 seses) bet taip ir nesigilinau koks tas pilvas turi buti, pas mane jis dar nebaisiai didelis net nesuprantu ar aukstai ar zemai jis
Juditel3 parašė:
sveikuteseisiu ryt pas gine, nezinau ar darys echo, bet jei darys gal jau pasakys kad pilvelyje gyvena
![]()
As poryt eisiu
man tai tikrai darys echo
jovitik parašė:
Gal jau begiojat daznai sisioti?Nakti , diena?
Man tai buna taip kartais, kad atrodo noriu pasisioti, nueinu ir visai ten nedaug pasisioju, kartais gal 10 la…
Na man kiekviena diena tokia situacija, lakstau i toleta kaip isprotejus ir tik po biskiuka padarau... kuo toliau tuo blogiau, jauciu tuoj isvis reikes tolete gyventi
18 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai