jurguteee parašė:
kuriam mieste bus ta muge?
Bus Kaune, o 04.11-13 bus ir Vilniuje
As kadangi esu Vilniete tai jau laukiu kito savaitgalio
jurguteee parašė:
kuriam mieste bus ta muge?
Bus Kaune, o 04.11-13 bus ir Vilniuje
As kadangi esu Vilniete tai jau laukiu kito savaitgalio
SummerDew parašė:
Bus Kaune, o 04.11-13 bus ir VilniujeAs kadangi esu Vilniete tai jau laukiu kito savaitgalio
![]()
o kada kaune?
kakava2 parašė:
kada isleidzia dekretiniu ar lygiai 30 sav? kazkaip man gydytoja lygtais minejo geguzes 19 mane isleisti gimdyti tureciau 08,05 bet kad cia gaunasi anksciau tai dbr…
Ir man dekretas 05.19
jurguteee parašė:
o kada kaune?
Kaune 04.03-05
SummerDew parašė:
Kaune 04.03-05![]()
Aciu;)
Laba
turiu ta nestukine sloga, nervina ziauriaii,, vat jauciasi lyyg i wc nenoriu, bet kai puciu nosi ar suciaudau, retkarciais i kelnes "prisisioju"
Kai gyvenau kaune ejau i mazyli pas kazemekaityte, nerekomenduoju, labai pro pirstus ziurejo i mano situacija.dar lankiausi motina ir vaikas berots.man ten patiko, tik nebeprisimenu kokia gydytojos pavarde
Pasakoju, gal kitoms taip nutiks, kad zinotumet ka daryt tokioje situacijoje. buvau penktad irr snd pas gine, buvo prasideje geltoni gleiviu kamsciai,keistas perstejimas siryt buvo, pasirodo kazkokia bakterija isimete.israse vaginal.tableciu.buvau pas dvejas nes maniske nebedirbo penktad, tai bijojo kad nebutu vaisiaus vandenys..
dar turiu viena minti, susimasciau.kai daktarai ima vaisiaus vandenis tyrimams tai kaip ten su adatos skylute?tai ja istraukus uzdegina?ar ka su su ja ten padaro?
Rafinuota_bohema parašė:
Sveikosaš darausi visai Pėpė, jau net ilgiau namuose pasitvarkius man įskausta ir nugarytę, ir pilvuką pamaudžia
nesuprantu, tai kas toliau su manimi darysis…
Lengva paguoda, as isvis daznai jauciuosi lyg buciau pensininke
stengiuosi dazniau gulleti, Bandau darbus pasisskirstyti kiekvienai dienai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai