Kleopatra1992 parašė:
Sveikos, tai va snd paleidzia is ligonines vandenys nelasa, bet leliukuj truksta vistiek vandenu baisu kad nesumazetu, siuncia i kauns, ir stebes visa laika stengs …
Stiprybes tau ir tavo lialiui!
Kleopatra1992 parašė:
Sveikos, tai va snd paleidzia is ligonines vandenys nelasa, bet leliukuj truksta vistiek vandenu baisu kad nesumazetu, siuncia i kauns, ir stebes visa laika stengs …
Stiprybes tau ir tavo lialiui!
emivita parašė:
pirma karta apie toki isgirdaukazin kazin ar vertas jis demesio?? kokios nuomones merginos?
Kaip man akusere sake- tai biznis:)jei kam idomu- pirkit,bet nera reikalo
Jei reikia jos ten viska patepa
Lemur parašė:
O ka tu kramsnoji?geriau kokius obuolius valgyk
o man manija uzejo ant sokoladoviena diena snikersus tvarkiau, kita diena …
Na man kartą į savaitę maždaug užeina apsirijimo priepuoliai
traškučiai, šokoladai, karšti sumuštiniai
o paskui likusią savaitę vėl sveikuolis aš
vaisiukai, daržovytės, košytės, jogurtukai, troškinukai
Claudia.. parašė:
Nu nebeesk tiesiogdabar viska susitvarkyk aplink save, nes speju, kad aplink vien maistas?
Nueik, pasidaryk kokios arbatos ir pasakyk sau STOP, tikrai bus bl…
Norėtum, jokie STOP neveikia
ir maistas aplink nesimėto - vieną suvalgau, išnešu šiukšles ir vėl kažką atsinešu iš virtuvės
vyras sakė ne kasdien, tai galiu leist, nes kitu atveju visai kaip ne nėščia valgyčiau
Rafinuota_bohema parašė:
Norėtum, jokie STOP neveikiair maistas aplink nesimėto - vieną suvalgau, išnešu šiukšles ir vėl kažką atsinešu iš virtuvės
vyras sakė ne kasdien, tai galiu l…
Na as tai kartais prisitemdavau visko, Tai budavo ir ant sofos ir ant staliuko visko prikrauta, bet man retai taip istikro, dabar tai isvis nebebuna to
Bet kazkaip as ir jauciuosi netgi geriau, tokia zvali, nepripampusi
Katik baigiau ziureti filma "About Time", tai labai patiko, rekomenduoju kas nematet
Net asara isspaudziau
jovitik parašė:
noriu va tokio virdulio labai![]()
Hmm, gal ir nieko daikciukas
Claudia.. parašė:
Na as tai kartais prisitemdavau visko, Tai budavo ir ant sofos ir ant staliuko visko prikrauta, bet man retai taip istikro, dabar tai isvis nebebuna toBet kazka…
man ir užeina ne kasdien , tai nusprendėm su vyru,kad visai ne bėda
agam mačiau, geras filmas
aš tai eisiu žiūrėt ,,Agora'', istorinis, labai geras
aš pirmą kartą savo gyvenime turiu ilgus, natūralius nagučius
kaip faina, o taip visada prisiaugindavau tokius mažuliukus, prancuzišku manikiūru
bet nuosavi daug gražesni
džiaugiuosikad nusiėmiau sužinojus, jog laukiuosi
bet va blaktienų labai norėčiau, kad per gimdymą graži būčiau
Rafinuota_bohema parašė:
man ir užeina ne kasdien , tai nusprendėm su vyru,kad visai ne bėdaagam mačiau, geras filmas
aš tai eisiu žiūrėt ,,Agora'', istorinis, labai geras
aš pirm…
Pas mane nagai labai gerai auga, sveiki, stiprus, dailus, bet vat tas darbas toks, kad labai kenkia, bet siuo metu irgi tokie dailuciai
Man tai labai grazu pasiziuret i kitas, kurioms graziai ir tvarkingai buna priaugintos blakstienos, bet pati kazkaip nenoreciau, gal del to, kad pacios labai ilgos, tai kai tusu pasidazau, is vis akys tokios israiskingos palieka, aj viena karta buvau prisiklijavusi, per naujus metus, labai graziai atrode, bet kol nuemiau jas paskui
Claudia.. parašė:
Pas mane nagai labai gerai auga, sveiki, stiprus, dailus, bet vat tas darbas toks, kad labai kenkia, bet siuo metu irgi tokie dailuciaiMan tai labai grazu pasiz…
Opasmane blakstienų labai daug, bet jos gana trumputės
tai vis prašau vyro, kad apsikeistume, nes jo laaaaabaiii ilgos
šiaip aš ir nesiauginčiau, bet vasara labai patogu, plius gimdyt važiuočiau graži, tepliois tušu tikrai nebus nei laiko nei jėgų
o beto, yra čia mergaitė viena,kuri laaaaaabai gražiai priaugina, natūraliai taip atrodo, o ir kainytė 30£ tai labai mane vilioja jau
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai