oj merginos kiek cia priskaiciau jusu istoriju ir graudu ir dziugu
graudu , kad buvo netekciu, kad praradot stebuklelius , o kai kurios net du, labai sukrete si istorija, bet labai dziugu , kad pasiryztat dar ir dar , tai yra svarbiausia, kaip sakoma dievas ateme, o poto dievas dave
cia Norvegijoj taip yra : labai laukiau to momento , kada galesiu pasidaryti testa, ir jis parodys , akd as nescia, nes labai tikejausi, kai testas parode vaiduokliukam buvom labai laimingi ir nuskubejom pas daktare, tai ji man pasake, sveikinu, bet pas tave tik 3-4 savaites, cia dar nieko nereiskia, mes neregistruojam nesciuju iki 8 savaites, nes buna daug persileidimu, ir jis pas tave gali buti, todel keliauk namo na ir gali ateiti po menesio ar pusantro ... man kai pirmas kartas, nes as neturejau persileidimu , mes net nebuvom dare ar planave pries tai , as nebuvau pasiruosus isgirsti tokiu zodziu , as buvau matyt naivi ir galvojau, kad cia daktare dziaugsis kartu su manim, skirs man begale demesio ir t.t. per antra vizita man buvo 8 savaites as galvojau , kad jau cia tiek daug, buvau pasiryzus laisvam ir palaikanciam pokalbiui, o ji man sako, dar palauk, iki 12 savaites jei bus persileidimas tai tavo vaisiaus nieks negelbes, nes iki 12 savaites Norvegijoj negelbejo ...na zodziu,kaip linketu persileidimo atsiprasant , na as suprantu , kad norvegijoj tokios taisykles, bet juk tu palinkek sveikatos , kloties, visko ko geriausio, kam nestukei sakyti tokius dalykus,.. cia va mano seimos gydytoja tokia, gine, tai super, visai netokia. tai as dabar kai ateinu pas seimos gydytoja mes beveik nesnekam... ji beveik nieko nesupranta apie nestuma, arba labiau sneka neigiamai... man 9 savaite buvo gimdos tonusas padidejes, kaip tik buvau lietuvoje, sake , kad gali buti , kad gresiantis, nors nekraujavau, na tai as net nepasakiau gydytojai cia norvegijoj, pagalvojau, akd tada dar maziau mane priziures...