Sonata1127 parašė:
5men kudikiui jogurta duoda????? Jomajo![]()
Nieko asmeniško, tiesiog komentaras labai fainai nuotaiką pakėlė
Sonata1127 parašė:
5men kudikiui jogurta duoda????? Jomajo![]()
Nieko asmeniško, tiesiog komentaras labai fainai nuotaiką pakėlė
brigusia parašė:
As irgi kazkada rukiaumane tai nervuoja eina tegul i savo balkonus ir ruko, o ne prie kazkieno lango :/ ar man dabar reiks ant ju rekt per langa :/
nu žinai rūkymas balkone ir ne dovana.. apačioj kaimynai kai rūko tai smirda ne tik vaiko kambarys,bet ir visas butas..
ausriukaseee parašė:
Taip ir dariau po truputinuo 4men .... zaidemes , bet neraminatai kad nieko nepriaugo svorio , ir daktaras sake kad stebeti svori reikia ,ir vis vien bandyti …
Tai jūs pradėkit ne nuo daržovių,o nuo grūdinių košių,daržoves įsivesit vėliau. O Greta gerai sako,reikia keisti maitinimo laiką,konsistenciją,karštį.. beto mano nuomone Jums dar ryškiai per anksti valgyti jogurtus
sėkmės ir kantrybės!
Sonata1127 parašė:
O jus duodat jogurto gal irgi?![]()
Nea, mes tik mišinuką ir vandenuką valgom/geriam. Kadangi gerai augom, tai nei aš, nei gydytoja neskubam maitinti kuo daugiau. Pradėsim nuo 6 mėnesių
agniela parašė:
Pirkau,bandziau grikius blenderiuot per stambiai gaunas
Aš kruopas pirma sumalu,paskui verdu. O grikiai specifiniai..mano vyresnioji nuo 2metų jas valgyt pradėjo iki tol vemdavo net nuo kvapo..
Torri parašė:
zinokit, gali ir ne valia kalta but. Mano didysis iki metuku beveik vien misiniu gyvas buvo. Ko tik nebandem. I savaite gal karta kelis saukstus darzovieniu suvalgy…
Aš apakus
Evveliute parašė:
nu žinai rūkymas balkone ir ne dovana.. apačioj kaimynai kai rūko tai smirda ne tik vaiko kambarys,bet ir visas butas..
As zinau
bet gyvenu pirmam aukste - man nieks nepriruko
bet uztai kilimu prikrato
zdz... selavi
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai