Moni.. parašė:
Gera mintis, pas mane senesniam telefone buvo cloud tai kazkaip galvodavau kad ten automatiskai ikelia tas nuotraukas visur kur esi prijungus ji, pvz facebook.. tai…
Prosenele kompu naudojas? Ta prasme moka pati savarankiskai?
Moni.. parašė:
Gera mintis, pas mane senesniam telefone buvo cloud tai kazkaip galvodavau kad ten automatiskai ikelia tas nuotraukas visur kur esi prijungus ji, pvz facebook.. tai…
Prosenele kompu naudojas? Ta prasme moka pati savarankiskai?
nerigute123 parašė:
Prosenele kompu naudojas? Ta prasme moka pati savarankiskai?![]()
Priklauso koks amzius ir noro mokintis
mano mociutei 80, o puikiai naudoja interneta tiek telefone, tiek plancetej, turi savo facebook anketa
brigusia parašė:
Tokios mociutes ir promociutes siuolaikiskos yra super![]()
Nors mes tokios neturim, nes musu promociute gyvena toli toli kaime, bet uztat uog…
Mano vyro maciutes viena 80m kita ir beveik 90m kompu naudotis nemoka, bet uz tai uogom pasirupina
ir serbentu kibirais be sakeliu prikrauna, ir braskiu su cukrum priruosia
Torri parašė:
Mano vyro maciutes viena 80m kita ir beveik 90m kompu naudotis nemoka, bet uz tai uogom pasirupinair serbentu kibirais be sakeliu prikrauna, ir braskiu su cukr…
Pliusas tu senoviniu mociuciu
brigusia parašė:
Pliusas tu senoviniu mociuciu![]()
Va va
zinai, bent, kad vaikam sveika ir skanu
nerigute123 parašė:
Prosenele kompu naudojas? Ta prasme moka pati savarankiskai?![]()
Moka
aišku ne taip gerai, kaip siuolaikinis jaunimas ar suauge, bet google naudotis moka, zinias pasiskaito, skype isijungt ir paskambint moka, facebooke irgi kai reikia pasiiesko paskaitinet ka nors
is salies ziurint tai nervas ima kai ji viska taip letai daro atsargiai spaudzia, bet po to pagalvoju kad mes sulauke jos amziaus irgi sunkiai prie naujoviu priprasim, tai apsikaustau kantrybe ir aiskinu kad ne visos reklamos yra virusai....
Torri parašė:
Va vazinai, bent, kad vaikam sveika ir skanu
![]()
Mociute moka kompu naudotis ar ne bet reik dziagtis kad mociutes promociutes turim
tik labai smagu kad zmogus sukaukes garbaus amziaus NORI mokytis kazko naujo ir nesako ai ne nemano metam ne mano galvai ir pan. Dziaugiuosi kad mano tevai (mamai 68 teciui7
ir dar kiti zmones sulauke garbaus amziaus domisi naujovemis o ne sedi ir laukia paskutiniosios(buvo giminej tokiu kad kai juvaziuojiir tik kalba kad jau tuojir kaip tik nuvaziuoji ir vis dar tuoj). SAUNUOLIAI SENELIAI SAUNUOLES MOCIUTES SAUNUOLES PROMOCIUTES!
Moni.. parašė:
Mokaaišku ne taip gerai, kaip siuolaikinis jaunimas ar suauge, bet google naudotis moka, zinias pasiskaito, skype isijungt ir paskambint moka, facebooke irgi ka…
Ziuriu irgi nesimiega
maniskis sian prabudinejo verke asisibudinau. Ryta atsikels as miegot noresiu
Torri parašė:
Mano vyro maciutes viena 80m kita ir beveik 90m kompu naudotis nemoka, bet uz tai uogom pasirupinair serbentu kibirais be sakeliu prikrauna, ir braskiu su cukr…
Liaukites girtis
nu yai mano mama tada man uz visas proseneles, uogu prirenka, grybu prirenka, priverda, pridziovina, pomidoru prisodino I vazonus anukui
ir kompu naudojas
nu kaip jus cia linksmai pasakojates
neturejau nieko senesnio uz mociute, apskritai tik mociute ir mama turejau, bet mociute jau laaabai senai mire, zdziu visi numire ir jau daugiau nei 15 metu mes tik su mama ant svieto
o tokia minksta mociute buvo
ech kaip prisiglausciau
ir visada silto maisto bidavo man grizus
nu gerai kad vyra isitaisiau ir vaika o tai visai liudna butu
perduokit savo senoliam nuo manes silta linkejima
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai