devaki parašė:
Nes kaip ir sakiau tik paima megineli o ten atlieka![]()
bet kaip suprantu ta megineli turetu paimti poliklinikoj tavo ir jau cia ju reikalas kur jie atlieka o ne nescia moteri siusti kazkur paciai darytis
devaki parašė:
Nes kaip ir sakiau tik paima megineli o ten atlieka![]()
bet kaip suprantu ta megineli turetu paimti poliklinikoj tavo ir jau cia ju reikalas kur jie atlieka o ne nescia moteri siusti kazkur paciai darytis
jaunabusimamamyte parašė:
tai va gali buti uz tai tau tyrimai mokami...as kai pradejau lankytis pas gine dar pas verbickiene papuoliau tada ji liepe iki sekancio vizito apsispresti kur lanky…
idomiai, gal neturi seimos gydytojos poliklinikoj? arba nesi drausta?
Rimante-iene parašė:
va siandien baigiau krautis bet man vis atrodo kad dar kazko truksta kad kazko neisidejau bet ir taip jau 2 tases
va siandien baigiau krautis bet man vis atrodo kad dar kazko truksta kad kazko neisidejau bet ir taip jau 2 tases![]()
As sutalpinau i viena bet antra paruosiau isvaziavimui namo ;-) kad atvestu. Nes batus striuke rubus su kuriais atvaziuosi liepia isvest vyrui nunest i masina
devaki parašė:
As sutalpinau i viena bet antra paruosiau isvaziavimui namo ;-) kad atvestu. Nes batus striuke rubus su kuriais atvaziuosi liepia isvest vyrui nunest i masina![]()
as atskiras i gimdykla viena o i palata kita nes gimdykloj juk nereiks ten tiek daug
Tai i gimdykla iskarto ir ves tave, o ten tau reiks tik kudikui pamperso 2 kepuriuku 2 vilnoniu kojinyciu ir ka aprengti jam bei sau paketu kelnaites ir berods viskas nes klinikose tai buni aprengta ju naktiniais
visa laika
o paskui i palata visa kita, apsitarabaninsi tasem
gi nebusi uz daug km ir tai visko ko pripreiks atves vyras
nesusikrauk buto viso ;-)
devaki parašė:
Tai i gimdykla iskarto ir ves tave, o ten tau reiks tik kudikui pamperso 2 kepuriuku 2 vilnoniu kojinyciu ir ka aprengti jam bei sau paketu kelnaites ir berods vis…
na tai as taip ir dariau rubelius leliukui kojnytes sau pampersa vaikui pampersa tau tapkes isidejau i tokia nedidele tasyte o visa kita i kita tase perrengti rubelius ranksluosti savo higienos priemones pampersu pokiuka liemenele maitinanciai naktinius chalatuka
devaki parašė:
Tai i gimdykla iskarto ir ves tave, o ten tau reiks tik kudikui pamperso 2 kepuriuku 2 vilnoniu kojinyciu ir ka aprengti jam bei sau paketu kelnaites ir berods vis…
as savo vyro paprasyciau atvest man kokiu rubu tai jis nezinotu nei kokiu nei kur ieskoti tai geriau sukrauti ir suruosti bet nebutina veztis kai reiks atves bet jam turi buti paruosta jis nesusigaudytu nei kur nei ko ieskoti
as savo vyro paprasyciau atvest man kokiu rubu tai jis nezinotu nei kokiu nei kur ieskoti tai geriau sukrauti ir suruosti bet nebutina veztis kai reiks atves bet ja…
as savo vyro paprasyciau atvest man kokiu rubu tai jis nezinotu nei kokiu nei kur ieskoti tai geriau sukrauti ir suruosti bet nebutina veztis kai reiks atves bet ja…
Taip ir sakau
nes rubu namo tau prireiks 3 diena
nes tiek gulesi, jei viskas gerai bus
devaki parašė:
Taip ir sakaunes rubu namo tau prireiks 3 diena
nes tiek gulesi, jei viskas gerai bus
![]()
rubus sau susipakuosiu ir atskirai padesiu kad vyras atvestu tik ta diena kai reikes...
10 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai