Cepau parašė:
Kauniškės mamytės kur ir pas kokį ortopedą vaikiukus vežėt?![]()
Mes lankėmės ortopedijos technikoj pas gydytoja Petrone, labai maloni daktare
Cepau parašė:
Mes lankėmės ortopedijos technikoj pas gydytoja Petrone, labai maloni daktare
Dovilea2 parašė:
mamytes, gal kas susidurete su tokiu berimu? Pries tai buvo tik ant zanduku, poto perejo ant galvytes ir dabar va kaip, graudu net ziuretikazi kas tai, gal horm…
Mums panasiai tokio amziaus buvo (tai buvo harmoniniai), praejo per 1-1,5 savaites kazkur, bet maudydavau i vonele ipylusi lakisiaus nuoviro
Elute parašė:
jetus kokie diduciai, mes 1,5 men sverem tik 4,4 kg o ugis 54cm. pasiziuriu aplinkui, visu tokie dideli o mano coliuke...![]()
![]()
Manoji dar mazesne-siandien svere tai 4440 g 55 cm..coliuke..tik 800 g per menesi
o mums rytoj jau 2 men
irmeee parašė:
O jetus gal kreipkites pas daktare nelabai graziai atrodo...
Pries 10 d. buvom pas daktare buvo dar tik pradzia, sake cia dar tik tiek poto persimes ant kakliuko, pareiskia, kad tai chormoniniai, tai net nzn ka galvot :/
Engela parašė:
Kazin ar galima maitynanciom valgyt risottotaip noreciau pasigaminti su kokiom krevetem
Gal tiesiog vyno nepilt ?
![]()
o kodėl turėtų būti negalima?
vyno alkocholis juk išgaruoja, lieka tik skonis.. Mes darom
Valgiau ir per nėštumą ir dabar.
w1kuska parašė:
Bandysiu kita syki jei bus problemos taip pat su krakmolu. Dabar naudojam Avene Cicalfate kremuka nepigus jis apie 11euru bet antra diena ir jau baigia praeiti…
Meskit lauk tas serveteles!
tik po kranu, su vandenuku arba jei nera tokios galimybes, mes assorti parduotuvej perkam cleanic medvilnines vatos diskelius, suslapinai ir isvalei uzpakaliuka, labai patogu
Elute parašė:
jetus kokie diduciai, mes 1,5 men sverem tik 4,4 kg o ugis 54cm. pasiziuriu aplinkui, visu tokie dideli o mano coliuke...![]()
![]()
Maniske 57cm 4380g. irgi 1,5men
Man taip pat atrodo, kad visi tokie dideli aplink
Dovilea2 parašė:
mamytes, gal kas susidurete su tokiu berimu? Pries tai buvo tik ant zanduku, poto perejo ant galvytes ir dabar va kaip, graudu net ziuretikazi kas tai, gal horm…
Gal per siltai rengiat, panasu i prakaitine, mums buvo per didziuosius karscius, visur kur oda nekvepuoja-kakliukas, sulenkimai kelenu ir alkuniu, pazastys, sauskelniu srityje, padejo lakisiaus voneles daznos ir bepanten tepalas.
Cepau parašė:
Sianien ejom i ortopedijos tech., nepamenu db pvardes, bet i 120 kab, pas moteriske, patiko ji man
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai