jurga87 parašė:
Tikiuosi ilgai neteks laukto mes jau vat, po termino ir kazko nesiruosia atrodo visai krapstytis
![]()
Maniskis ir jokiu zenklu kad ruosiasi gimt nerodo....
jurga87 parašė:
Tikiuosi ilgai neteks laukto mes jau vat, po termino ir kazko nesiruosia atrodo visai krapstytis
![]()
Maniskis ir jokiu zenklu kad ruosiasi gimt nerodo....
Daisy24 parašė:
Aš bent jau Šiauliuose perku akropoly parduotuvėj "Aliejus", nes tose eko, tai jis gerokai subrangintas yra, o aliejus tas pats![]()
Aš ir iš Šiaulių
Žinau kad turguje ir. Aliejus parduotuvė buvo kaip tik snd į tą puse eisiu reiks pasižiūrėti
LinBu parašė:
Sveikos! Siandien musu termino diena, bet niekas nevykstaryte buvau pas gydytoja, tai standartiskai slapimas, tonusai, svoris, apimtys ir spaudimas. Ir pamate …
Pas mane taip pat niekas nevyksta dar... Kazkaip nenori is pilvuko dar islyati vaikutis
San Dra parašė:
Sveikinimai mamytėms ;) na aš po pietų eisiu pas gydytoją, laukiu nesulaukiu. Naktį nuo pusę 1 prasidėjo sąrėmiai, tačiau miegoti galėjau, o va paryčiais tai taip n…
as tai nusipirkus jau epidura i ligonine, nesu zana dark
alicija20 parašė:
Pas mane taip pat niekas nevyksta dar... Kazkaip nenori is pilvuko dar islyati vaikutis![]()
Uoj tie leliukai, o mes taip laukiam
as noriu,kad greičiau uzeitu viskas ir praeitu.
Noreciau jusu nuomones. Vakar kaip rasiau kai nakti ir ryte pasirode man isskyros su rusva- rausva spalva galvoju kamstis salinosi,- bet sendien nieko, sausa tylu ramu.. ir tu isskyru nebuvo labai daug, pries tai kokia savaite ejo skaidrios tokios gelsvos. Gal sakau cia kazkas kito visai ne kamstis?? Kazkokia paranoja ima jau, nieks niekur neskauda,netepa nebega... nu isvis net vaikutis snd ramus. Iki 12 val miegojom abudu, paskui po lengva pasirazo pasikrapsto ir vel ramu... vakar dar specialiai namie darbavausi valiausi visur- nieko
galvoju gal eiti iki giniaus, bet jei nepagimdysiu uzrasyta ateit 09 tik pas ja, itariu nieko naujo nepasakytu ji nuejus...
rainbou parašė:
Noreciau jusu nuomones. Vakar kaip rasiau kai nakti ir ryte pasirode man isskyros su rusva- rausva spalva galvoju kamstis salinosi,- bet sendien nieko, sausa tylu r…
Sveika,pas mane kabai panasi situacija
vakar laaabai rami diena buvo,pilvas beveik nejudejo,isskyru rausvu buvo pasirode tik dukart,bet siaip visos kitos skaidriai balksvos,bet ju padaugeje,tai va ir laukiu kazkokio zenklo
Nepergyvenk labai,jauti bent kazkiek judesiu?
padauzaaa2 parašė:
Aš ir iš Šiaulių![]()
Žinau kad turguje ir. Aliejus parduotuvė buvo kaip tik snd į tą puse eisiu reiks p…
Jo, geriau turguje pažiūrėkit, nes vakar akropoly pirkausi, bet buvo tik tas brangesnis, to kito neturėjo. O jie vienodi, tad permokėt 2eu už kitokią buteliuko formą gaila
P.S. Kadangi esat iš Šiaulių ir matau terminas jau visai šalia, tad labai lauksiu žinių kaip jum sekėsi MVK
Kuo arčiau, tuo labiau jaudintis pradedu koks personalas paklius, kokia palata ir pan...
Prisilietus_isnykstanti parašė:
O kiek trunka pats saremis? Mane gulde,kai saremiai buvo kas 5min ir teses po 25s. Bet as antrakarte,tai su manim viskas siek tiek kitaip.
Zinokire ir man pasake, kad guldys kai bus taip, bet tikriausiai per reti dar buvo..
rainbou parašė:
Noreciau jusu nuomones. Vakar kaip rasiau kai nakti ir ryte pasirode man isskyros su rusva- rausva spalva galvoju kamstis salinosi,- bet sendien nieko, sausa tylu r…
Gali būt, kad jum ir išėjo tas kamštis, bet nereiškia, kad jau po dienos gimdysit
Dar kaip tik vakar klausiau ginės, sakė po kamščio viena gali kitą dieną pagimdyt, o kita tik po savaitės
Tad jei jaučiat judesius, mažiau pergyvenkit, tik jau čia manau ženklas kad artėja
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai