dovilelit parašė:
O as ir valgyt noriu ir sirdi musa ir karsti pila ko nebuvo buve keistaj jauciuos pilvukas kietas, vet skauda mazaj
Laikykis ir stebek save
dovilelit parašė:
O as ir valgyt noriu ir sirdi musa ir karsti pila ko nebuvo buve keistaj jauciuos pilvukas kietas, vet skauda mazaj
Laikykis ir stebek save
@q@@ parašė:
buna ir as pasisneku pati su savim cia bet nieko![]()
Su savim ir gerai kartais
laukiam leliuko parašė:
Nu man kokius 5 postus tai buvo![]()
čia daugkam manau taip
saldele parašė:
Skanios vakarienės![]()
Va va ir as...
vyras tel nori atimt, sako sedi tu ten ilindus, prakalbint neina... O man atrodo vos skaityt speju
Kurpelė parašė:
Su savim ir gerai kartais![]()
![]()
tai ir as taip sakau
BrigitaLu parašė:
Va va ir as...vyras tel nori atimt, sako sedi tu ten ilindus, prakalbint neina... O man atrodo vos skaityt speju
![]()
Maniškis irgi įtartinai kartais paspokso ką aš ten veikiu , bet kaip visada tas pats, čia tas forumas
anksčiau rašydavau išvis mažai, dbr daugiau
Sveikos gyvos! Jerguteliau, nebuvau cia nuo vakar vakaro ir 28psl.
Esu ir FB grupėj ir čia, nu blem kažką praleidau
Nzn, neskaitau visu fb postu ir nekomentuoju, nebent aktualu... O ko jus čia uzsipypinot taip ir likau nesupratusi, o dar kazkelinta spaliuku grupe planuojat daryti, neisprotekit!
Yra uždara grupe, tik vistiek visos čia labiau nori bendrauti... Na tai bendraukim ten. O neaktyvios narės parašys i viešą kažka jei nores, nes pasirodo kaip jauni mėnuliai net neskaiciusios vakaryksciu 20psl pašnekesių apie tarkim kamštį, paima ir uzklausia gal žinot kaip atrodo kamstis...
Aš čia tik kaip pavyzdį, tikrai niekam netaikau
Uždaroje grupėje tarp aktyviu nariu nereikės kalbėti ta pati per ta pati
Lamelaa, jau priėmė tave viviki i grupe? Aktyvios, "bazuojames" ten, pasidarom tvarka ir bendraujama!
BrigitaLu parašė:
Sveikos mamytesas irgi keleta kartu cia rasiau, bet atsakymo negavau
todel likau tik skaitytoja... Aktyviai kiekviena diena seku jusu pasakojimus
o…
Sveika. As ir ne daznai rasau priklauso kokios veiklos turiu ar neturiu... suo metu labai tinsta kojos tai iskelus kojas laikau ir dar pas uosvene esu tai neturiu ka cia veikt
Radvilė24 parašė:
Tai jeigu buna 100 kartu kalbeta apie tai ko klausiat tai ir neatraso niekas, nes daznai pastebiu kad klausimai bunai tie patys per tuos pacius![]()
Buna buna, bet ka darysi juk ne visos kiekviena diena gali stebet foruma ir sis forumas labai aktivus jai pora dienu nepasiziuresi tai ojeiii kiek bus prirasyta, bent as tada paskaitau artimiausius
o kai kyla klausimas norisi cia ir dabar
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai