Wiiki parašė:
Sveikinam aukit sveikutestokio pacio svorio kaip ir mano zuikis gimet
iki galo isnesiojot?
Sakiau Wiiki , kad kamštis šaus kartu su vandenukais :)) prišnekėjau aš tau
Wiiki parašė:
Sveikinam aukit sveikutestokio pacio svorio kaip ir mano zuikis gimet
iki galo isnesiojot?
Sakiau Wiiki , kad kamštis šaus kartu su vandenukais :)) prišnekėjau aš tau
Sveikos mamytes! sproginejam is leto jau visos-smagu!!!:)as visa savaite prasiau,kad lelius greiciau ateitu,o stai nuo ketvirtadienio prasau,kad tik dar pabutu...nes pirmadieni planini cp turim.sedi musu karalaitis, ir sveria jau virs 4 kg. Taigi sedziu kojas suspaudus
O vakar nakti nuejau i toleta ir kraujo pasirode!!!!tai greitai i ligonine lekem,bet viskas gerai,sako gal kokia kraujagysle truko.Tai isleido namo ir sako grisk tik pirmadieni ryte:)va taip va-turbut ilgiausias savaitgalis mano gyvenime!taip letai laikas slenka...:)na bet jau nedaug liko!
Sveikinimai visoms naujoms mamytems!Sveikateles jums,ramiu naktu ir daug pienuko!
saldele parašė:
Sakiau Wiiki , kad kamštis šaus kartu su vandenukais :)) prišnekėjau aš tau![]()
Nu rimtai
jetus dabar tik atsigauti noriu ir kad mazyciui viskas butu gerai,jau planavo nakciai atvezti,bet cukrus nukrito ir lasines prireike.
Wiiki parašė:
Nu rimtaijetus dabar tik atsigauti noriu ir kad mazyciui viskas butu gerai,jau planavo nakciai atvezti,bet cukrus nukrito ir lasines prireike.
Viskas bus jums gerai pamatysi
stiprus ir dydelis berniokas pas tave
grazuolla parašė:
Viskas bus jums gerai pamatysistiprus ir dydelis berniokas pas tave
![]()
Oi tikiuosi rytojaus sviesesnio
Wiiki parašė:
Oi tikiuosi rytojaus sviesesnio![]()
Taip ir bus, rytoj bus geriau ir ziurek greit namuciuose busit visi kartu sveiki
grazuolla parašė:
Man dar iskilo toks neaiskumas...kai gimdant ten plysta ir po to siuva, tai leidzia kokius nuskausminamuosius?![]()
Su pirma dukryte plysau, iškart pagimdžius mažyte uždėjo ant manęs ir be jokių nuskausminamuju ėmė ir susiuvo.
grazuolla parašė:
Man dar iskilo toks neaiskumas...kai gimdant ten plysta ir po to siuva, tai leidzia kokius nuskausminamuosius?![]()
Su pirma dukryte plysau, iškart pagimdžius mažyte uždėjo ant manęs ir be jokių nuskausminamuju ėmė ir susiuvo.
Na kam kokia patirtis su vyrais-ginekologais
aš 17 metų pirmą kartą nuėjus pas ginekologą gavau eit pas vyrą,'ir aišku aš jį perspėjau, kad lytinių santykių neturėjus,ir apskritai pirmą kartą atėjau apžiūrai, nes labai skaudą vidų, ir mm dingusios jau 3 mėn..tai anas tik nusijuokė, ir leptelėjo, kad matyt nėščia tik gal neatsimenu per kokį vakarėlį ką išdarinėjau...ir tada taip prakrapštė,'kad vos neapsiverkiau,'aišku vėliau "atsiprašė" nustebęs, kad nemelavau..o ir kaip buvau nusideginus kojas ir tarpvietę (forume rašiau) tai irgi vyrai apžiūrėjo tiek chirurgas tiek plastikos chirurgas tiek ginekologas bei visi kiti "vyrai" daktarai... tiek nemalonūs buvo jie, tiek skausmingai jie apžiūrinėjo.. gal dėl to man tie vyrai ne prie širdies kaip ginekologai,
o ir neteko man nusimint moterim ginekologe
kiek žmonių tiek ir nuomonių apie ginekologus
12 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai