Frisbi parašė:
Mamytes, kuo tepate vaiko veiduka einant salta diena i lauka? Kokios firmos kremais ar aliejukais? Aciu.
Welleda labai gerą turi nuo šalčio ir vėjo.
Frisbi parašė:
Mamytes, kuo tepate vaiko veiduka einant salta diena i lauka? Kokios firmos kremais ar aliejukais? Aciu.
Welleda labai gerą turi nuo šalčio ir vėjo.
Tesalija parašė:
Gime 3.3 kg, po 3 men buvo 5.2 kg
Keturiu men svere 5.6 kg
Manau kad orientuotis reikia kiek ūgio tiek svorio ir viskas čia Ok
maniškis 4 mėn buvo 64 ir 6200g tai trūko tų 200g ? bet žiūrint į non stop judantį vaiką kuomet būdrauja jis, supranti kur tie 200g pasideda... pradėjau primaitinti viskas normoje bus dbr jau 65 ūgio ir 6500 svorio ?
Heyho parašė:
Manau kad orientuotis reikia kiek ūgio tiek svorio ir viskas čia Okmaniškis 4 mėn buvo 64 ir 6200g tai trūko tų 200g ? bet žiūrint į non stop judantį vaiką kuom…
Papasakokite, kaip pradejote primaitinti: t.y. po kiek davet, kiek kartu dienoj ir kuriuo metu
Tesalija parašė:
Gime 3.3 kg, po 3 men buvo 5.2 kg
Keturiu men svere 5.6 kg
Darykite kaip gydytojai sako. O jei esat ant ribos, jūsų rūpestį gydytojai supras. Stebėkite pagal lentelę VAIKŲ AUGIMO Lentelę ar kažkaip. Čia tėvų daržely gali rasti. Svarbiausia, kad nekristu svoris.
phonetixe parašė:
O kur ta weleda galima įsigyti? Vaistinėje būna?
Tesalija parašė:
Papasakokite, kaip pradejote primaitinti: t.y. po kiek davet, kiek kartu dienoj ir kuriuo metu
Aš šiandiena pirma karta daviau bulvės 1šaukšteli, ryt duosiu 2šaukštelius ir su diena +1šaukštelis visalaik po pietú miegelio t.y 2valanda dienos o po to (.)(.) . Kol daeisim iki 150g ~200g košytės tadar pridėsiu truputi ir vakare
Bēje mano ir košytė gavosi tokia “piure” paragavau pati tai na nieko skonis tai tà šaukšteli ir vaikui daviau, tai greit šaukštelio neliko ?o ryt geriau susitrinsiu kitaip?♀️?
Tesalija parašė:
Toks su dviem peiliukais, bet platesnis? Ale riesutam?
Aga tokį naudojau man jis labiausiai patiko
Loretainis parašė:
O kur ta weleda galima įsigyti? Vaistinėje būna?
Pirkau camelia vaistineje
korejuk parašė:
Man pradejo labai slinkti plaukai...ar jus, mamytes, su tuo nesusiduret po gimdymo? Gal turite kokiu patarymu ka daryti? Nes mano ir taip lb plo…
Tik pagimdziau ir mano plaukai pradejo lb kristi. Su kirpeja kalbejau sake daugumai taip buna pagimdziusiom, nieko nepakeisi
1 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai