Šypsena5 parašė:
Mamos juk tas svoris sparciausiai auga 6 men. Po to jau tiek nebesugaas maitinsu iki 3,5. Pirmus du men vakgem kas dvi val ir priaugom puikiai pirma 1,6 antra 1…
Iki 3.5 metu maitinsi?
Šypsena5 parašė:
Mamos juk tas svoris sparciausiai auga 6 men. Po to jau tiek nebesugaas maitinsu iki 3,5. Pirmus du men vakgem kas dvi val ir priaugom puikiai pirma 1,6 antra 1…
Iki 3.5 metu maitinsi?
Ačiū merginos už palaikymą, padrąsinimą!
Šiandien vyrukas gavo bulvytės paragauti.
0.5 šaukštelio
Tai nuo tokio kiekio svoris neužaugs, bet žaisimės po truputį ir matysim..
Beje, išvirtą bulvę galvoju, sublenderiuosiu ir ką jūs manot, gavosi kažkokia tyŕė kijų/lipalo pavidalu..
Tai šakute tryniau.. nes kažkaip keistai pasirodė.
Tesalija parašė:
Ačiū merginos už palaikymą, padrąsinimą!![]()
Ar patiko bulBė??
Terax parašė:
Mamytes ar kuriam vaikui is jusu yra alerginis dermatitas?
Mano mažyliu irgi alerginis dermatitas bet dabar kaskiek praeina liko tik kelios raudonos demeles.
tepu aveno kremu kuri išrašė daktarai.
Tesalija parašė:
O ja gydytoja sako?
Musu misinuko nevalgo - purtosi
Aš net nebandžiau duoti ir tokio gyvenime neesu pirkusi
3men kai svėrė 5.2kg sako mažokai, bet dar telpam į normas ant paskutinės ribos tai nusprendėm nieko neduoti palaukti 4 men kaip auga pazeti. 4 men buvo 5.5kg ir nieko nesakė, sako jeigu jai kažko trūktų jinai nesivartytu nesidometu niekuom, o kai buvom pas daktare jinai vartaliojosi, juokėsi, kad nusprendėm kad nieko jai netrūksta
Mano sūnus 5metu irgi kudas ir aukštas yra kad visi rūbai kaip ant pakabos kabo ir ką sveikas laimingas vaikas auga.
Tesalija parašė:
Ačiū merginos už palaikymą, padrąsinimą!![]()
Trinkite ne su blenderiu, o su malūnėliu kur prie blenderių būna. Man su juo labiau patikdavo malti nei su pačiu blenderiu.
vilo parašė:
Ar patiko bulBė??![]()
Siaip eme noriai, bet male po burnyte ir vis ziurejo i mane su klausimu 'ka man veikt'
Dar toks varliukas....
I gala purtytis pradejo, kaip ir su misinuku.. tai itariu purtosi nuo visko, kas ne mp.
aronija parašė:
Aš net nebandžiau duoti ir tokio gyvenime neesu pirkusi![]()
3men kai svėrė 5.2kg sako mažokai, bet dar telpam į normas ant paskutinės ribos ta…
Pagal svori, identiskai kaip mano... hmm. Na musu leliukas irgi geros nuotaikos, guguoja, apsivercia kartas nuo karto.. kalbasi su lubom ir duodasi su kojytem..
Va tik nakti jam kaip ciulptukas esu.
aronija parašė:
Trinkite ne su blenderiu, o su malūnėliu kur prie blenderių būna. Man su juo labiau patikdavo malti nei su pačiu blenderiu.
Toks su dviem peiliukais, bet platesnis? Ale riesutam?
Tesalija parašė:
Siaip eme noriai, bet male po burnyte ir vis ziurejo i mane su klausimu 'ka man veikt'![]()
Maniškis kai pirmą bulvę ragavo raukėsi taip lyg ten citrina būtų. Dabar jau 2 savaitės kaip primaitinu, tai labai noriai valgo. Jau ragavo ir bulvės ir morkos, bet skaniausiai moliūgą valgė
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai