AgnijietėSo parašė:
Iš pradžių siūlau paskaityti knyga "Mano vaikas nieko nevalgo" ,o tada bus lengviau "kažką" galvotiman labai padėjo!
Aciu, reikės būtinai įsigyti 😉
AgnijietėSo parašė:
Iš pradžių siūlau paskaityti knyga "Mano vaikas nieko nevalgo" ,o tada bus lengviau "kažką" galvotiman labai padėjo!
Aciu, reikės būtinai įsigyti 😉
Indra109 parašė:
Ir guvi, ir tuštinasi reguliariai, atrodo tik kad lyg protestuoti prieš mamos maistą 🙈 valgo tik kas jai pačiai įdomu ir skanu 🙈 uogytes, makaronus (užpilamus) ir s…
Manau jus pati atsakėte į klausimą, kai nematys ir neduosit jokių užkandžių, uogu, bulkuciu, jogurtu ir pan, tai pradės valgyti normalu maista. Slepkit viską ir vaikas pradės valgyt!
Indra109 parašė:
Ir guvi, ir tuštinasi reguliariai, atrodo tik kad lyg protestuoti prieš mamos maistą 🙈 valgo tik kas jai pačiai įdomu ir skanu 🙈 uogytes, makaronus (užpilamus) ir s…
Žinokit mano panele irgi galėtų gyventi vien saldumynais,sausainiukais ir visais kitais šudukais 😁 ... bet dabar nebeduodu jokių užkanduku į tarpus,būna net iki 3-4val nieko nevalgo (bijau nusisvaigti) (dažniausiai įeina miegas),tai valgo su malonumu. Yra aišku produktu kurių neikiši,tai ir nedarau: virto kiaušinio,kepsnių nelabai valgo
.
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai