Amelija88 parašė:
O vaikučiai jau patys matau atsisėda kai kurių! Mano net pasodintas dar nesėdivirsta i prieki
![]()
Mano irgi vista net atremta atrodo iskart nuslysta zemen
Amelija88 parašė:
O vaikučiai jau patys matau atsisėda kai kurių! Mano net pasodintas dar nesėdivirsta i prieki
![]()
Mano irgi vista net atremta atrodo iskart nuslysta zemen
Eliza88 parašė:
Pirkau fisher price puodyne ?
As snd nupirkau ta suniuka del puodynes ir masciau bet pamasciau kad dar gal per mazas puodynei palauksiu
Amelija88 parašė:
Mamos o kaip darot kai per pietu valgyma reik išvažiuot ar žinot kad būsit svečiuose. Kaip ta košę pasiimat? Į kur dedat? Kiek ja galima laikyti?
As isiverdu ryte i stiklaini ir vezuos pasisildom sveciuos pavalgom
oksy33 parašė:
O as siandien tai uzturejau dienele. Nei rankyciu nei kojyciu. Nakti miegojo prastai, ryte su temperatura 37.9 ir visa diena tai nukrisdavo tai vel atsirasdavo. Kos…
Gal tridiene karstine?
Meshka parašė:
Gal tridiene karstine?![]()
Bet gal tada temperatura laikytusi istysai?
nes mums tai buvo ryte pabudus apie pietus ir paskui vakare vel pakilo. Diena net nedejau jokiu zvakuciu, nukrisdavo savaime. O kokie dar jos pazymiai?
oksy33 parašė:
Bet gal tada temperatura laikytusi istysai?nes mums tai buvo ryte pabudus apie pietus ir paskui vakare vel pakilo. Diena net nedejau jokiu zvakuciu, nukrisd…
Nesu tikra ar temperatura per tridiene gali nukristi ir laikosi istisai, bet kelias dienas laikosi auksta temperatura, nebuna jokiu kitu pozymiu (kosulio, slogos, etc.), o po keliu dienu temperatura nukrenta ir atsiranda isberimu.
Mesdu parašė:
Bijociau deti. O jai sergam tai padukus,krutine,nugaryte istrinu situo kremuku?? cia kaip vaikystej siek tiek panasu i terpantina jei dar kas toki prisimena,nes as …
Aš kaip tik tokį nusipirkau. Nes nakčiai vis nosyte užgula. Tik nesuprantu nuo ko. Dieną lyg viskas gerai o naktį snopuoja. Žiūrėsiu ar padės.
Meshka parašė:
Mamos, kokia mesyte pradejot pirma duoti?![]()
Kalakutieną
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai