lauriuuuxxx parašė:
Sveikos mamytes :)) gimėm liepos 31 d. 3,9 kg 53 cm :)) norime prisideti prie pokalbiu!!
Sveikinu
lauriuuuxxx parašė:
Sveikos mamytes :)) gimėm liepos 31 d. 3,9 kg 53 cm :)) norime prisideti prie pokalbiu!!
Sveikinu
senegalo upe parašė:
O liezuviukas nebaltas? Kartais uzpakaliukas parausta ir putotai tustinasi del pienliges
Liežuviukas būna pabalęs, bet kiek teko domėtis, jei būtų pienligė, tai ir skruostai būtų pabalę, o pas mus taip nėra, atrodo.
lauriuuuxxx parašė:
Oho kokie stiprus gimete! Sveikinimai!!! ?
LetiCia parašė:
Sveikos.. Kaip sekasi jūsų liepinukams? Maniškis valgo,kakoja ir vargo nemato![]()
Oj maniske visa diena miega..tobulas vaikas atrodytu.. bet vakare kokie velniai uzeina, nebezinom, ka daryt. Papulio neima, 3 rusis lasiuku isbandem - nepadeda, sildymai ir masaziukai tik tam momentui teveikia.. tai vakar pamainom trise su mociute supavom iki pirmos nakties..
o po to vel atvirto i angeleli vaikas ;) visa nakti miegojo saldziai ramiai su vienu pamaitinimu ???
viltesim parašė:
Beja, kaip jums krenta pilvukai? Mano dickis dar, nejaugi taip ir liks toks... su pirmu buvo daug mazesnis... teks smarkiai mankstintis.
Mano pilvukas niekur nejuda ;) bet vis tiek jauciuosi daug lieknesne ur grazesne nei per
viltesim parašė:
Beja, kaip jums krenta pilvukai? Mano dickis dar, nejaugi taip ir liks toks... su pirmu buvo daug mazesnis... teks smarkiai mankstintis.
Pas mane liko tik mano lašinukas. Jokio papildomo pilvo. Bet ir gimda susitraukinėjo taip skaudžiai, kad baisu!!!
LetiCia parašė:
Sveikos.. Kaip sekasi jūsų liepinukams? Maniškis valgo,kakoja ir vargo nemato![]()
noreciau pasakyti, kad taip ir bus visa laika, bet deja.. ?? mum jau 2 menesiai, tai uojei kaip pasikeite viskas nuo gimimo ?
Adeli parašė:
Oj maniske visa diena miega..tobulas vaikas atrodytu.. bet vakare kokie velniai uzeina, nebezinom, ka daryt. Papulio neima, 3 rusis lasiuku isbandem - nepadeda, sil…
Colic calm bandet?
senegalo upe parašė:
O liezuviukas nebaltas? Kartais uzpakaliukas parausta ir putotai tustinasi del pienliges
Pas mus liežuvis baltas
Tokiais kaip grūdeliais prilipę... ir vieną kartą pasituštino taip švieisiai žaliai... kas galėtų būt?
Zirzė parašė:
Colic calm bandet?
va reik isbandyti - cia vaistinej???
sandaliuke parašė:
Pas mus liežuvis baltasTokiais kaip grūdeliais prilipę... ir vieną kartą pasituštino taip švieisiai žaliai... kas galėtų būt?
pienlige ant liezuvelio.. o del zaliu ismatu mane ispejo gydytoja kad blogai. skambink vaikucio daktarei ir ji pasakys ka daryti..
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai