sandaliuke parašė:
Jau išleidau vyrą su ašaryte![]()
sandaliuke parašė:
Jau išleidau vyrą su ašaryte![]()
Anna Maria parašė:
Nekisam o pasiulom kai pavalgo is papo o vistiek neramus .. Kartais valgo misini kartais ne. Ir ligoninej sake taip daryt..
Na dėl nemiegojimo tikriausiai teks kol kas susitaikyt. Gal ateis etapas ir miegos ilgiau.
Mano dukrytė pvz šiaip rami buvo mažytė, na bet dienos metu nusnūsdavo max 20-40 min ir viskas. Irgi galėjau pasvajot apie ratų sukimą valandomis. Na bet visi vaikai skirtingi ir nereikia taikyti vienodų standartų
Kactukas parašė:
niekas ir nepamokslauja, neizeidineja ar kazkaip neteisingai neiselgia. Mamukai klausia patarimo ir kai kiti ignoruoja, tame tarpe ir jus pati ksiusa nieko juk nep…
Labai teisingai! Pritariu jums 100 proc
Mille parašė:
Na va,moterytes,jau baigiat visos issilukstent???
Linkejimai ir bukit stiprios!
Mille parašė:
Na va,moterytes,jau baigiat visos issilukstent???
Linkejimai ir bukit stiprios!
Ačiū, bandom? Koooks grožis???
kris908 parašė:
O as suzinojau kad ryt po operacijos man jos negrazins. Reanimacijoj gules. Tai reiks piena nusitraukt. Panika juoda... su pirmaja bandziau traukt pientraukiu nesit…
Gal pabandykit pašildyt truputi su kompresu, lengvai pamasažiuot krūtinę, kad atleistų pienelį... jei pieno yra jis turėtų nusitraukt
Man pienas nuo pirmų dienų fontanais tryško, tai aš nepatarėjas tuo klausimu, bet pabandykit pradžiai "nusodint" emocijas. Neprievartaukit saves ir nusiraminkit
Judita.Zv parašė:
Na kiek zinau, negalima kad krutines perpustu, o del koju neteko girdet
Man gal taip sakė , nes po cp ? Kad neprikibtų kas, nes vistiek operacija
Judita.Zv parašė:
mum ant kojytes taip. Tai sende gydytoja sake, kad su bephantenu patept, nes odyte sauseja ir lupas
Pas mano tas pats, galvojau čia taip turi būti ir praeis savaime. Reiks patept, nes ant abiejú rankù ir kojù taip.
auksellis parašė:
Kaip pas jus su ta rudaja linija ant pilvo?? po gimdymo praėjo jau 3sav 3d, bet ta linija man atrodo dar ryškesnė ?
Jap, juosta yra ir net ryskesne. Matyt ant pilvo issitempus buvo. Taip, tenka zadinti. I diena gal tik du kart budrus buna iki sekancio maitinimo. Kitus kartus ir nakti zadinu. Nesuosi tikrint pampi, paleidziu vandeni is krano, kazkiek prasibudina ir valgom. Kabo apie 40min ir smiga. Po 2val vel zadinu
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai