svajukazz parašė:
Mamytes, kaip daznai maudote savo kleckiukus? Mums gimdymo namuose vienos gydytojos sake kasdien, kitos kas kelias dienas :/ o kaip geriau?![]()
Kas antra diena
svajukazz parašė:
Mamytes, kaip daznai maudote savo kleckiukus? Mums gimdymo namuose vienos gydytojos sake kasdien, kitos kas kelias dienas :/ o kaip geriau?![]()
Kas antra diena
Simonske parašė:
Ir kaip ilgai taip? Mane jau db uzsipuola, kad rankinuka pasidariau.![]()
Kol vaikscioti normaliai ismoksta
VaidaK parašė:
Išbandžiau vieną triuką su savo rankinukę, prieš padedant į livelę ją pašildau su šildykle, tada ji nesureguoja į šaltįant rankyčių šilta, o lovytėj ne
man v…
As dar idedu savo maikute I lovyte kad mamos kvapa jaustu:))
lilialilia133 parašė:
Mamkos kas augina 3 vaikus. Priklauso kokios nors ismokos vaikams?
Nuo nauju metu kiekvienas vaikas gaus po 30eu ir daugiavaikes dar papildomai. O dabar ar priklauso, nzn
As11111 parašė:
As dar idedu savo maikute I lovyte kad mamos kvapa jaustu:))
Geras reiks kokį merliuką apsiviniojus apie save prikvepinti
ir dar pienu pašlakstyti, bus geriausias migdukas
Kaboom parašė:
Ar kam nors skauda skrandį po gimdymo? Apetitas geras, stengiuosi sveikai saikingai valgyti bet kasdien skauda![]()
Man ir skauda...kazkaip keista, nesuprantu nuo ko, bet po gimdymo ir pradejo skaudet... geriu kasdien kmynu ir ramuneliu arbatas bet nieko nepadeda...
lilialilia133 parašė:
Mamkos kas augina 3 vaikus. Priklauso kokios nors ismokos vaikams?
Taip priklauso. Kaip daugiavaike seina,paskui vaiko pinigai 28.5 eur kas menesi. Jei pvz tik tetis dirbantos,o mama negauna motinystes ismokosbis sodro dar kas menesi po 150 eur. Tik viska reik susitvarkyt. Ir dar jei drbancio asmens neuztenka algos ir socialine pasalpa dar
Jo
VaidaK parašė:
Geras reiks kokį merliuką apsiviniojus apie save prikvepintiir dar pienu pašlakstyti, bus geriausias migdukas
![]()
jo jo su pieniuku dar pakvepink :)) cia senas triukas kuris veikia
16 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai