Sabinee parašė:
Sveikos;) nezinau ar matosi, bet man pagal liemens apimti (cm) tikrai paplatejo liemuo;D man 10sav ir 5d
ar jums tikrai 10 sav su +5d?
Sabinee parašė:
Sveikos;) nezinau ar matosi, bet man pagal liemens apimti (cm) tikrai paplatejo liemuo;D man 10sav ir 5d
Aleksandra29 parašė:
Ankščiau jau žiūrėjau jų puslapį, tačiau man nepatiko, kad užsiėmimus jie daro tik kartą per savaitę ir dar sekmadieniaisPagalvojau, kad tikrai tingėsiu sek…
Čia geras pastebėjimas, man irgi sekmadieniais nelabai tinka... Reik paieškoti kažko kitko
Taip, eina 11;)smlga parašė:
Aleksandra29 parašė:
Oho koks dailus pilvukasAr svorio jau priaugote?
Ar labai nerimauju, kad jau daug svorio priaugau![]()
Gyd sake kad man anksciau matosi, nes svoris mazas yra. Nepriaugau nuolat pykina, nors nevemiu, bet apetitas mazas
Sabinee parašė:
Gyd sake kad man anksciau matosi, nes svoris mazas yra. Nepriaugau nuolat pykina, nors nevemiu, bet apetitas mazas
Oi nebutinai del mazo svorio greit matos. Mano pussere isnesiojo vaika kas nezinojo tas net nemane kad nescia kol nepagimde
Pupiki parašė:
Aš laukiu nesulaukiu ryt einu darytis echo eisim kartu su vyru jis pirma karta tai taip jaudinasilabai idomu ką pasakys, nes pastoviai prisigalvoju nesamoniu …
Mes 1dieni eisim kartu tikiuosi echo darys
tai vyras irgi gal daugiau jaudinasi nei as
nerute1 parašė:
Oi nebutinai del mazo svorio greit matos. Mano pussere isnesiojo vaika kas nezinojo tas net nemane kad nescia kol nepagimde![]()
Nu geras;D siaip is tikro dar priklauso nuo to kur prisitvirtino ar priekineje sienoje ar galineje. Jei prieky greiciau matosi ir didesnis pilvuka. Nzn ar cia tiesa, bet taip skaiciau
2 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai