dundukee parašė:
Neisivaizduoju, nei su pirmu nestumu nei dbr kazko tokio nematavo, ir aplamai apie toky dalyka girdziu
Man irgi su dviem pries tai nieko nematavo. Cia naujas dalykas priklausantys kiekvienai nestukei
dundukee parašė:
Neisivaizduoju, nei su pirmu nestumu nei dbr kazko tokio nematavo, ir aplamai apie toky dalyka girdziu
Man irgi su dviem pries tai nieko nematavo. Cia naujas dalykas priklausantys kiekvienai nestukei
dundukee parašė:
Tai kad visada matuoja...
nerute1 parašė:
Tai kad visada matuoja...
Pries 6 metus tikrai nematavo
Nej@ parašė:
Pries 6 metus tikrai nematavo![]()
Pries 2.5 metus matavo
Nej@ parašė:
Pries 6 metus tikrai nematavo![]()
Man matavo su visais trim nėštumais, čia tikrai ne naujovė, ta darė jau prieš 13 metų, nzn ar dar ankščiau taip pat matavo.
Drugelis2017 parašė:
Man matavo su visais trim nėštumais, čia tikrai ne naujovė, ta darė jau prieš 13 metų, nzn ar dar ankščiau taip pat matavo.
nu gal as kazka praleidau, nes nepamenu kad mazems butu matave, gal nesuakcentavo. Nzn. Man gine si nestuma pasake kad tie genetiniai matavimai dabar priklauso kiekvienai nestukei, anksciau gal pagal rizika budavo gal? Na nzn, nesiginciuosiu, tik as nepamenu kad mums butu matave
Nej@ parašė:
Man pamatavo, viskas gerai ir seimyna buvo kartu, visi labai patenkinti![]()
Mes buvom su vyru nuplanave eit kartu i echo nes jis niekada nebuves nors jam tai trecias vaikas... bet gaila teko vienai, nes isvazevo su vyrais i klp zvejot
Sveikos mamytės
noriu pasidžiaugti ir aš
buvom su vyru šiandiena genetinei echo Vilniuje, Genetikos klinikoje pas Benušienę. Išmatavo viską kas tik įmanoma, sužiūrėjo ar viskas yra ar viskas vystosi
ir rezultatai visi yra geri
tai išgirdusi toooks akmuo nusirito, nes labai bijojau.
Ginekologė man liepė daryti genetinę echo todėl, kad pas mane pirmi du nėštumai buvo nesėkmingi, nustodavo vystytis.
Pagal amžių rizikos grupei nepriklausau, bet mano brangiausiajam 42 ir tai yra vyrų rizikos amžius. Papildomai pasidarėm kraujo tyrimą dėl apsigimimų, rezultatai bus rytoj...šiek tiek neramu.
Kažkuri mamytė klausė ar reikia specialiai tam ruoštis, tai tikrai nereikia. Galima eiti ir pavalgius. O į wc patartina nueiti, bus lengviau viską apžiūrėti.
Kadangi aš labai bijojau, tai mano gimda šiek tiek buvo susitraukusi (kaip mėšlugis) sakė, kad taip dažnai būna, kai moteris jaudinasi.
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai