Gerberaa parašė:
Sveikos, mano berniukas nenori imt vienos kruties, is kitos valgo puikiai, o kita pamato ir klykia, kai nutrauki tada valgo. Kas galetu buti?
Pabandykit duot atvirksciai, t.y. Vaika i pazasti pasiguldykit..

Gerberaa parašė:
Sveikos, mano berniukas nenori imt vienos kruties, is kitos valgo puikiai, o kita pamato ir klykia, kai nutrauki tada valgo. Kas galetu buti?
Pabandykit duot atvirksciai, t.y. Vaika i pazasti pasiguldykit..

zenkristi parašė:
Sveika. Pas mus irgi kartaus taip būna,jei labai prisipildžiusi krūtis,tada greit pieniukas bėga,purškia fontanu. Mažylis nespėja nuryt ir pyksta. Tai tada aš tiesi…
Jis net nepradeda valgyt, net neapzioja ir klykt pradeda
Gerberaa parašė:
Jis net nepradeda valgyt, net neapzioja ir klykt pradeda
Pas mus ta pati istorija. Pamato misinuka ir klykia net neparagaves. Dedu prie kruties, dar labiau cypia. Siaubas kaip baisu. Tada daugiau valgo vakare. Bet neilgai. Nesuprantu kas darosi.
egl_e parašė:
Kai buvo 1-1,5men mūsiškė ne tik ruošdavosi, bet jau miegodavo 7 arba 8val. It buck laikai!? o po to kazkaip pailgejo tas vakarinio budravimo laikas.
Mano vakare kartais miega, kartais ne. Guldau miegot jeigu matau, kad zyzaliot pradeda ir jeigu pietų miegas buvo 30 min. Bet pvz šiandien ji miega pakankamai daug. Ryte pažadinau 7ta, nors būtų tikrai dar miegojus, tada po 9 lūžo valandai beveik (kas anksčiau max 30 min buvo), pietų miego gerai miegojo kieme (lūžo porai valandu, o pastaruoju metu nebeužmigdavo ilgiau nei 30 min) ir žiūriu dabar vėl miego nori. Jau net pradedu galvot, kad susirgs ant kiek neįprastai daug miega šiandien ?
Guosa parašė:
Tai gal reik ir man taip pabandyttik vyras vis zyzia “vaikus reik migdyt tarp 19-20h” nu zinau, bet jis taip neuzmiega :/
O kada miega paskutinį kartą prieš naktinį miegą? Kiek valandų per dieną išmiega?
Mes po TA per 40d priaugom 700g ir 1 cm , kažkaip
Idomu, kai pirmus du mėn priaugo po 1,4kg ir po 4 cm. Gyd sako, kad viskas puikiai, tik vit D neduoti ir pačiai negerti pora sav. O tyrimo nedarė, nes iš piršto anot jos pieno riebuma rodo. Bet Mūsų momenėlis jau apsitraukes, o tai todo vit D perdozavima. Ai žodžiu... pačios nedažiūri per konvejari , o paskui kaltu ieško .
ARSa parašė:
Mes po TA per 40d priaugom 700g ir 1 cm , kažkaip
Idomu, kai pirmus du mėn priaugo po 1,4kg ir po 4 cm. Gyd sako, kad viskas puikiai…
Mano labai panašiai šį mėnesį, 800g ir 1 cm
Šilo_uoga parašė:
Mano labai panašiai šį mėnesį, 800g ir 1 cm![]()
Bet jūs lygiai po mėn ėjot? Mes buvome 17d , o dabar 28d. Tai jau mėn ir pusantros savaitės
buvo mūsiškės abi spartuolės, o dabar tolerantiškumas lenda:))) kitiems užleidžia vieta :))))) tai jūsiške kokio ugio ir svorio?
Šilo_uoga parašė:
O kada miega paskutinį kartą prieš naktinį miegą? Kiek valandų per dieną išmiega?
Pries tai miega apie 30min-40min apie 18h, pries 19 prabunda, pabunam, pazaidziam, einam maudytis ir bandom miegot..
diena miega pietu 3val ir ryte viena trumpa miegeli apie 1-1,30val
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai