danaula parašė:
Tai jau tikrai, o jus link parudaminio ?![]()
Link ten, uz geri 4-5km ? seip is juodsiliu ☺
danaula parašė:
Tai jau tikrai, o jus link parudaminio ?![]()
Link ten, uz geri 4-5km ? seip is juodsiliu ☺
Šilo_uoga parašė:
Geras sportas ????
Vel sninga ?????
Šilo_uoga parašė:
Nu jeigu nesugalvoja tai tyla irgi visai geraikažkokia keista man ta vyresnioji karta
o pas jus būna taip, kad kai atvažiuojat pas savo tėvus ar uošvius, tai…
Yra! Mano anyta! Ir kaaaaip mane nervina tai. Tik aisku kol kas viskas sukasi apie dukra. Tai pvz kai jie atvaziuoja, tai ji visuomet: anukele gal salia manes atsisesi? O kur man sestis, gal cia? (ir rodo i kede salia mano dukros). Mane vemt vercua tas jos toks super perdetas demesys. Viskas verda viduj, bet blogiausia kad nerandu zodziu visko pasakyti, nes ziauriai stipriai emociskai ji mane veikia tokiu elgesiu. Bijau kad viena diena kaip driokstelsiu, tai maza nepasirodys
kaskart kai jie isvaziuoja, mudvieju su vyru pirmieji sakiniai: aciu D, kad ne po vienu stogu gyvebam
Bet durniausia buna, kai kartu mano tevai ir uosviai buna... Tada toks jausmas, kad anyta pries visus bando parodyt kaip puikiai sutaria su anuke, kaip moka zaisti, kaip ja valgydinti, kaip koki eilerasti sako, visur tik prie anukes prilipus... Fui negaliu. O dukra tiek demesio kai gauna, tai tada isvis vos ne stogais pradeda lipti, neina isvis susikalbet... Arteja dukros gimtadienis, tai man jau pyktis ima vien nuo isivaizdavimo, kaip viskas bus, nuo vel jos hiperbolizuoto demesio...
vileva parašė:
Yra! Mano anyta! Ir kaaaaip mane nervina tai. Tik aisku kol kas viskas sukasi apie dukra. Tai pvz kai jie atvaziuoja, tai ji visuomet: anukele gal salia manes atsis…
Gerai, kad nenustumta į šalį. Pas mus pvz. vyresnėlė yra nustumta senelių nuo mažosios gimimo? Ištisai vien tik apie mažąją kalba, didžiąją nelabai domisi, princesė vadina, namų direktore ir pan. O didžioji iš šalies žiūri nepatenkinta? Tai ne kartą jau teko priminti, kad yra ir mūsų antras vaikas
vileva parašė:
Yra! Mano anyta! Ir kaaaaip mane nervina tai. Tik aisku kol kas viskas sukasi apie dukra. Tai pvz kai jie atvaziuoja, tai ji visuomet: anukele gal salia manes atsis…
Nu vat man irgi panašiai būna su žodžių trūkumu
Žodžiu, nelengva su tom šeimom, atrodo ruošiausi vaiko atėjimui, gimdymui, dabar visokias auklėjimo temas nagrinėju, bet vat ko neapgalvojau ir kam nepasiruošiau tai visam šitam postpartum bendravimui su artimaisiais. Iš vienos pusės kaip ir suprantu, visi laukė tikrai ilgai, su vyru vedę jau 5 metus, tai seniausiai visi tų vaikų tikėjosi iš mūsų, o ir šiaip ir patiems jau šiemet po 30. Tai jo, suprantu, kad visi džiaugiasi anūke, bet nu blyn, norisi, kad nedusintų tuo savo dėmesiu ir lindimu į veidą, nes dabar kitaip to dėmesio net ir nepavadinčiau. Nenormalus jis man.
Šilo_uoga parašė:
Nu vat man irgi panašiai būna su žodžių trūkumu![]()
Žodžiu, nelengva su tom šeimom, atrodo ruošiausi vaiko atėjimui, gimdymui, dabar v…
Prieš kiekvieną uošvių vizitą pakartoju sau mantrą, išskaitytą vienoje iš auklėjimo knygučių. Skamba maždaug taip, kad seneliai yra kaip tortas, o tėvai - kaip duona kasdieninė. Mintis tokia, kad torto kasdien nevalgysi, o jei valgysi - susirgsi
bet kartais galima ir netgi reikia (anūkui, ta prasme
). Tad sukandu dantis ir atkenčiu vizitą, kad tik vaikui būtų geriau.
Mano anyta, jei vyras leistų, su malonumu reguliuotų mums gyvenimus. Kiekvienąkart, kai atvyksta į svečius, pas mane būna įsijungęs pavojaus režimas, niekada ramiai nebūnu, vis įtampa kažkokia. Anyta irgi įsitempus, šneka daug apie niekus visokius, pamiršta kada sustoti, kartais ką nors negatyvaus leptelna.
Iš kitos pusės turiu pasidžiaugti, vyras dažnai suvaldo situaciją, o ir anyta dažniausiai pretenzijas reiškia jam, man beveik niekada.
danaula parašė:
Mamos ar miega jusu leliai ant pilvo ?
Maniske muistes muistes pasitraukiau as nuo jos ant pilvo apsiverte galvyte ant so…
Aš savo taip migdžiau keletą sykių kai pilvą pūtė jai, mažulytė dar buvo ir taip jai mažiau skaudėjo ir galėdavo miegot. Na tai ji miegodavo, o aš ne
dabar jau didesni vaikučiai, tai ir rizika mažesnė
Ugne86 parašė:
Gerai, kad nenustumta į šalį. Pas mus pvz. vyresnėlė yra nustumta senelių nuo mažosios gimimo? Ištisai vien tik apie mažąją kalba, didžiąją nelabai domisi, princesė…
Siaubas. Iskart butu pasakyta, arba abu anukai vienodai arba ne vieno nematysi. Ne turgus, kad rinktis...
meška_šiaurėje parašė:
Prieš kiekvieną uošvių vizitą pakartoju sau mantrą, išskaitytą vienoje iš auklėjimo knygučių. Skamba maždaug taip, kad seneliai yra kaip tortas, o tėvai - kaip duon…
Idomi mintis. As ir sukandu dantis ir atbunu...
Kelinta diena stebiu įdomius komentarus? užvėliavėlintus? čia naujų narių padavė ar senai stebėjusios prabilo taip sakyčiau savotiškai??
Skaitau ir ziuriu, kad nuo vyrų link savaitgalio apie anytas vėl kalbos pakrypo?
Pas mus kas savaitgalį neatvažiuoja, o kai atvaziuoja tai nereguliuoja nieko. Buvo tik keli dalykai, kuriuose vis kartodavosi, pvz. kad šalta, nes žagsi arba šaltos rankytės, tai tipo reikia šilčiau rengti; jeigu atpildavo paburbėdavo kad neatruginam.. ir viskas atrodo?
Tik kas mane tikrai erzina, tai kad kai nuvažiuojam pas juos nori vos įžengus per duris čiupti mažąja, o jai norisi apsiprasti. Ir po to kartu būnant pasiima ir nešasi į kitą kambarį ale “ramiai” pasibūti ??♀️ Tipo nematys mamos tai laimingai ilgai pas ją rankose bus..??♀️
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai