monicaaa parašė:
Kaip faina kad prisimenatas irgi labai gerai jus prisimenu,kur cia pamirsi kai tokia patirtis
![]()
Labai grazus vardas! Sekmes jums ir jusu mazutei
monicaaa parašė:
Kaip faina kad prisimenatas irgi labai gerai jus prisimenu,kur cia pamirsi kai tokia patirtis
![]()
Labai grazus vardas! Sekmes jums ir jusu mazutei
monicaaa parašė:
![]()
Grazus vardas, norejau as savo antrai toki duot bet vyras uzpriestaravo.
Labas mamos. Ar yra vaikuciu kurie kalbejo tare tete ate ir kitus smulkius žodelius bet staiga nustojo ? Dabar burba kazka ir daugiausia karksi sako ka ka ka cypauja ir riaumoja bet prisiprasyt kad sakytu kazka nebeįmanoma o seniau snekejo
😫 Ar mano vienos toks raguotas užsispyręs ? Ar cia kazkoks etapas pereinamas pas ji? Ar sunerimti?
IndreD parašė:
Labas mamos. Ar yra vaikuciu kurie kalbejo tare tete ate ir kitus smulkius žodelius bet staiga nustojo ? Dabar burba kazka ir daugiausia karksi sako ka ka ka cypau…
Musiskis puikiai moka pasakyti tete,seneli vadino aliu,o dabar kuris laikas visi artimi zmones jam yra mama
tiek teti,tIek seneli,tiek mociutes saukia MAMA
IndreD parašė:
Labas mamos. Ar yra vaikuciu kurie kalbejo tare tete ate ir kitus smulkius žodelius bet staiga nustojo ? Dabar burba kazka ir daugiausia karksi sako ka ka ka cypau…
Sveiki pas mus ta pati situacja irgi jau grazei sake mama tetis visus tuos pagrindinius o dabar nustojo nekuo nesako cipia 😊 as manau gal Etapas toks 🤔irgi buvau sunerimus 🙂
Ieva.Z parašė:
Musiskis puikiai moka pasakyti tete,seneli vadino aliu,o dabar kuris laikas visi artimi zmones jam yra mamatiek teti,tIek seneli,tiek mociutes saukia MAMA
![]()
Cha cha.... pas manaja viskas atvirksciai. Visi yra "tete", net mano nuotrauka pasistverusi, baksnoja, lakso ir burba "tete, tete..." 😁
Džozikas parašė:
Cha cha.... pas manaja viskas atvirksciai. Visi yra "tete", net mano nuotrauka pasistverusi, baksnoja, lakso ir burba "tete, tete..." 😁
Pas mus dabar visi mama,visi savi
Ieva.Z parašė:
Pas mus dabar visi mama,visi savi![]()
Pas mus irgi visi savi MAMA😁😁😁
Ieva.Z parašė:
Oj... tv lb patinka. Nemokinom,bet telefonus paemes moka youtube isijungti... labai patinka Masa ir lokys. As leidziu kartais paziureti. Nelabai patinka man,bet... …
Aš leidžiu žiūrėti Peppa pig, Mašos net nerodėm
Kažkaip vyrui nepatiko jos išdaigos lokiui, o gal kad rusiškai kalba, jis vokiečių mokinosi, tai nesupranta nieko rusiškai.
11 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
!