Viktorija Ti parašė:
Aciu tik jau kantrybe senka, 4 ginekologai ziurejo , kraujas puikus, o echoskopu ziuri ir mato ir nesupranta jau nebezinau ka mastyt
Prašytis į gimdymo namus kur gydytojai gerokai daugiau kompetencijos turi nėštumo klausimu
Viktorija Ti parašė:
Aciu tik jau kantrybe senka, 4 ginekologai ziurejo , kraujas puikus, o echoskopu ziuri ir mato ir nesupranta jau nebezinau ka mastyt
Prašytis į gimdymo namus kur gydytojai gerokai daugiau kompetencijos turi nėštumo klausimu
Aukselisss parašė:
As gimdymo namuose esu gulejus su negimdiniu (tuo metu tik itariamu) ir visa savaite mane visi imanomi daktarai nagrinejo ir niekas nieko nemate, kol nepadare diagnostines operacijos. Is gimdymo namu i raudona kryziu yra iseje tos srities labai stipriu daktaru, tai manau jie tiesiog nieko nedaro kol kas, nes bijo rizikuoti, kai toks mazas nestumas kiekviena diena gali kazkas labiau pasimatyti.
March parašė:
As gimdymo namuose esu gulejus su negimdiniu (tuo metu tik itariamu) ir visa savaite mane visi imanomi daktarai nagrinejo ir niekas nieko nemate, kol nepadare diagn…
Hcg pagal juos auga graziai, ir masto apie daugiavaisi nes gimdoi kaip ir mato siandien net apie dvynius prakalbo ir parode, bet kai toks mazas sako gali buti atspindys, o del skausmu juos neramina kiausides desnei geltonkunis, kaire neaiski tai gali buti kad ir gimdoi ir kiausidei
March parašė:
As gimdymo namuose esu gulejus su negimdiniu (tuo metu tik itariamu) ir visa savaite mane visi imanomi daktarai nagrinejo ir niekas nieko nemate, kol nepadare diagn…
Atsiprasau jei lendu i dusia, kaip po diagnostikos? Ar diagnostika kazin nekenkia vaisiui esanciam gimdoje
Viktorija Ti parašė:
Atsiprasau jei lendu i dusia, kaip po diagnostikos? Ar diagnostika kazin nekenkia vaisiui esanciam gimdoje
Mano atveju gimdoj nieko nemate ir hcg nekilo normaliai, bet echoskopo metu niekur kitur irgi nieko nemate, tai delse iki paskutiniuju, bet padare operacija ir rado kiausintaky nestuma, bet kiek esu skaicius, kad jeigu daugiavaisis nestumas, tai nestuma gimdoje daznai pavyksta issaugoti, nes i pacia gimda nelenda. Svarbu, kad daktarai seka situacija.
Man su siuo nestumu irgi labai dure sona, jau,galvojau, kad tikrai kartosis vel negimdinis, o pasirodo kiausidej buvo nestumine cista, kuri iki 12-tos savaites isnyko, tai gal viskas dar bus gerai!
March parašė:
Mano atveju gimdoj nieko nemate ir hcg nekilo normaliai, bet echoskopo metu niekur kitur irgi nieko nemate, tai delse iki paskutiniuju, bet padare operacija ir rado…
Labai tikiuos tiek, kad siandien visa diena po tos echo taip uzspazmuoja, kad sienom lipt noris
labas vakaras esmos ir busimos mamytes. mes su vyru labai norejom vaiko, pirmai susizadejom, paskui susituokem, praejom visus tyrrimus planuojant nestumo, pries savaite pradejau jaustis neramei, kad kudikiui kazkas yra negerai, siandien ryte apskambinau visas klinikas visas ligonines, niekas nenorejo manes priimti, vyras ligoninej, as viena kaip pirstas. verkiau nuo pat ryto sumokejau, kad mane priimtu ginekologas, vaisiaus sirdute sustojo. branginkit savo maziukus. nuosirziai linki, kad kiekviena susilauktumete sveiku vaikuciu
Taty parašė:
labas vakaras esmos ir busimos mamytes. mes su vyru labai norejom vaiko, pirmai susizadejom, paskui susituokem, praejom visus tyrrimus planuojant nestumo, pries sav…
Laikykites, brangioji. Siunciu jums teigiamas emocijas ir bucki.. Viskas susitvarkys, sekantis kartas bus laimingas
Taty parašė:
labas vakaras esmos ir busimos mamytes. mes su vyru labai norejom vaiko, pirmai susizadejom, paskui susituokem, praejom visus tyrrimus planuojant nestumo, pries sav…
Labai jus užjaučiu ir linkiu, kad greitai ir vėl jus aplankytų gandrai. Bet ateičiai nepamirškit, kad jums niekur nereikia skambinėti ir klausti, ar priims. Pajutot, kad kažkas ne taip - tiesiu taikymu į ligoninės priimamąjį. Geriau nuvažiuot, nors ir nieko nėra, negu vėliau gailėtis, kad nevažiavot.
Taty parašė:
Labai užjaučiu, žinau, ką jaučiate.. Laikykitės ir nenuleiskite rankų, taip jau, deja, atsitinka
Nuoširdžiai linkiu, kad sekantis nėštumas būtų sėkmingas. Atleiskite, kad kalusiu, bet ar buvo kokių požymių, kodėl sunerimote?
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai