MorkaLav parašė:
Dekuj. Niekada nemokejau apsipirkineti :))
As daznaiusiai mohito apsipirkineju ir internetu ir i pardes vaziuoju
patinka man ten stilius ir kokybe
MorkaLav parašė:
Dekuj. Niekada nemokejau apsipirkineti :))
As daznaiusiai mohito apsipirkineju ir internetu ir i pardes vaziuoju
patinka man ten stilius ir kokybe
GIRrLe parašė:
Baikit jus moteris kurios pirma karta laukiasi gazdinti...jau ant tiek,kad ir miegoti nebegali taip kaip patogu...su pirmu nestumu miegojau ant pilvo iki kol pilvas…
Nėštumo metu tai, kokią pozą miego metu pasirinksit, susiję su kraujo pritekėjimu bei optimaliu maistingų mėdžiagų patekimu į placentą.
Tai žinoma miegokit kaip tik patogu, bet jeigu nėra skirtumo tai geriau pasirinkti kaip yra rekomenduojama.
nebijokit informacijos, žinoti kas yra geriausia tikrai nekenkia, gal kam pravers, kas nežinojo ir blogai išsimiega
kriskriskris parašė:
Pagaliau atradau siandien bent viena!kokia doze jus vartojat? O is tikruju tai noreciau paklausti,ar jums nuo jo nevirpa,'nepluzdena' sirdele? Nera aritmij…
As naudoju 75 mg ir gydytoja linkusi didinti,kaip tik laukiu kraujo ats. Tth reik išlaikyti iki 2,5 pirmam trimestre todėl dažniausiai didinama doze. Jokiu blogumu nejaučiu nes tiroksina naudoju jau 2,5 metų. Jei blogai jaučiatės reiktų pasikonsultuoti su endokrinologu.
kriskriskris parašė:
Pagaliau atradau siandien bent viena!kokia doze jus vartojat? O is tikruju tai noreciau paklausti,ar jums nuo jo nevirpa,'nepluzdena' sirdele? Nera aritmij…
Aš naudoju 25mg, ir pradėjau tik nėštumo metu. Kraują sakė eit duoti tik prieš gruodį einant pas gydytoją tai nežinau koks mano rezultatas. Tiek, kad lyg ir sakė, kad norma pirmam trimestre 2, bet nesu tikra- klauskit savo gydytojos jei tik turit problemų ;)
Coldplay parašė:
As daznaiusiai mohito apsipirkineju ir internetu ir i pardes vaziuojupatinka man ten stilius ir kokybe
![]()
Tikrai yra is ko rinktis ir kainos neblogos, dekuj!
kriskriskris parašė:
Labas rytas, gal yra cia vartojanciu tiroksina skydliaukei?![]()
As
kriskriskris parašė:
o kiek jus geriat? As iki nestumo negeriau, bet sirdis vis tiek plazdeno. Tik pastojus tth buvo 2,73, gydytoja sake, kad I trimestro metu rekomenduojama iki2,5, tad skyre po 25 mg. II trimestra kontrole. Tada galima iki 3,5. Sake, kad jei lb vargins plakimas, kontrolini daryt 12-14 sav, jei galesiu kentet laukti 18-20 sav. Su pirmu nėštumu gėriau iki 18 sav
Laimeneuzkalnu parašė:
Aš lankausi šeimos sveikatos centre, kur esu prisirašiusi pas šeimos gydytoją, tame pačiame centriuke yra ir ginekologė. Tikrino nes reikėjo įsitikinti ar tikrai nė…
Man tik 9 savaitės, o poliklinikoje žiūrėjo echoskopu ir nieko mokėti nereikėjo. Juk turi pažiūrėti ar vaisius vietoje ir ar gyvas, kažkaip keista, kad netikrina.
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai