Alinaa parašė:
Man tai dekretas nuo pirmadienio prasideda 😅
Jai gal priešlaikinis gimdymas buvo prasidėjęs?
Na dabar stebės, tai žinoma tikiuosi geriausio. 😊
Alinaa parašė:
Man tai dekretas nuo pirmadienio prasideda 😅
Stilla parašė:
Man atrodo kad buvo . 🤔 va kad tiksliai nezinau tik zinau kad pas ja tokia situacija buvo .
Tai visad reikia teigiamai nusiteikti ir viskas turetu but gerai. 😊
Alinaa parašė:
Tai kad ne 2 🤔 . As jau 4ta turesiu skana sio menesio gale paskui dar vienas ar 2 laukia 🤔 . Ir jau antram skane gaunu nuotraukytes ir klausia ar lyti noreciau suzi…
Pas mane irgi 2 acanai tebuvo, 12sav ir 19, daugiau sake nereiks, toms kurioms viskas gerai nebereikia daugiau, nebent midwife nuspręstų, kad kazkas blogai
Sveikos visos🤗
Esu pasimetusi del pilvo kietejimo. Bandziau diskutuoti kitoje grupeje ber mazai pasisakanciu buvo🤔 man dar tik 29sav bet pradejo vakarais pilvas kieteti vakar buvo 3kartus ir dienos metu sedint spazmavo pilvo apacia, siandien kaip ir ryte dziaugiaus kad praejo bet va nuo dabar vel akmeni nesioju po savim atrodo🤔🤔 ir net nezinau ar tai ignoruot ar bandyt pasirodyt ligoninei nors man atrodo kad cia uk daktarai pasakys kad viskas cia normalu 😊🤔
raminta69 parašė:
Sveikos visos🤗
Esu pasimetusi del pilvo kietejimo. Bandziau diskutuoti kitoje grupeje ber mazai p…
LT mane buvo pagulde del spazmu o cia irgi tukrino liepe gulet ir ilsetis o kad ta pasakytu laukiau 5h 😂🤷🏼♀️ bet jeigu neramu pasirodyk
KaRmaZ parašė:
LT mane buvo pagulde del spazmu o cia irgi tukrino liepe gulet ir ilsetis o kad ta pasakytu laukiau 5h 😂🤷🏼♀️ bet jeigu neramu pasirodyk
Tai vat ir tikiu del to vis mastau kad gal geriau bus ir nereiks ten pasirodyt nes cia nenormalu tiek laukt o atsakymas ilsekis😁😁
raminta69 parašė:
Sveikos visos🤗
Esu pasimetusi del pilvo kietejimo. Bandziau diskutuoti kitoje grupeje ber mazai p…
Gali buti paruosiamieji gimdos susitraukimai. Man labai retai pilvas kietedavo, tik vakarais kai labai pavargdavau per diena. Siaip jeigu kartosis daznai tai tureru tikrinti gimdos kakleli ar nesutrumpejes. Bet cia tik is kitu mamyciu patirties perpasakoju. Per app butinai mw pasakykit
Jolethe parašė:
Gali buti paruosiamieji gimdos susitraukimai. Man labai retai pilvas kietedavo, tik vakarais kai labai pavargdavau per diena. Siaip jeigu kartosis daznai tai tureru…
Nu man tik vakar buvo tris kart o seip dabar po karta i diena sukieteja. O ir gavos kad nenueisiu kita savaite o tik po 3 sav dabar pas midwife..bet manau reiks ryt pasiskambint jai. Sakyciau kad sunkiai dirvciau ar kazka darbe sedziu pasivaikstau kai pavargstu sedet o namuose irgi nieko nedarau daug aplink ratu sukuos kaip ir visos😊😊😊
raminta69 parašė:
Sveikos visos🤗
Normalu, tai netikrieji paruošiemieji sąremiai, o jei neramina labai, pasiskambinkit į ligoninę.
Stilla parašė:
Normalu, tai netikrieji paruošiemieji sąremiai, o jei neramina labai, pasiskambinkit į ligoninę.
Man kai pirmas nestumas mane viskas cia neramina. Aisku galima paskambint bet as jau pasimokius kelis kart kad nuvaziuoji lauki belekiek ir sako pailsek. 😁😁😁
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai