Boružė taškuota parašė:
Laba.
O mes ligoninej. Sianakt oradejau kresuliais kraujuot tai vaziavau i priemima.
Vajej! O kaip jūs dabar? 😲
Boružė taškuota parašė:
Laba.
O mes ligoninej. Sianakt oradejau kresuliais kraujuot tai vaziavau i priemima.
Vajej! O kaip jūs dabar? 😲
Agne_Ker parašė:
Sveikos, jungiuosi prie jūsų :)) gyvenu uk, kaip tik su vyru nusprendėm kad vasarą grįšim į Lt ir bam po 3 dienų mm vėluoja, testai teigiamimažylis buvo planuot…
sveikinu ;) planai nepasikeite, vistiek i LT ruosiates sia vasara ?
Blemba kaip siandien sunervino tai negaliu,,,, Israse vakar gyditoja progesterono vardinio,kadangi buvo anksti tai vilniui nedirbo dar vaistines ,gryzus i kauna nuejau i euro vaistine paeme recepta ir tipo paskambins ,uzklausa duos.pralaukiau iki vakaro nieko,nuejau jau uzdaryta. Siandien is ryto nuejau ,jau kita buvo tai ziuri i mane lyg i ateive, Tai jo sako siunciam uzklausa laukiam atsakymo tai kazkur per 2 savaites zinom ar atves ar ne,vos nenuvirtau,tai sako va kiti nuo sirdies laukia po 2 savaites vaistu,vos ne ko tu cia isterikuoji. Dar recepto nenorejo atiduoti,tipo ka nelauksit,kaune nei viena euro vaistine neturi,sandeliai ir.Pasiemus recepta nuejau i gintarine uzsake prie mano akiu pasake siandien bus.
O tai čia visos planuojat genetinius darytis? Man pirmas neštumas, jokių bėdų nesu turėjus, lankysiuos pas ginekologę privačiai, šeimos jokių rimtų genetinių ligų irgi negirdėti, man 26, vyrui bus 30... Skaitau ir vis neapsisprendžiu, gal užteks echo nueiti į genetikos kliniką dėl visa ko?
upee parašė:
O tai čia visos planuojat genetinius darytis? Man pirmas neštumas, jokių bėdų nesu turėjus, lankysiuos pas ginekologę privačiai, šeimos jokių rimtų genetinių ligų i…
Nesidariau nei su vienu ir su situo nesidarysiu, jei tik bus lemta man ji sekmingai isnesiot.
cherry_ parašė:
sveikinu ;) planai nepasikeite, vistiek i LT ruosiates sia vasara ?
Kol kas sustojom dėl plano, nes logiška kad tai viską keičia. Sekmadienį važiuoju privačiai skano, nes esu turejus negimdini tai visokios mintys lenda
jei patvirtins kad viskas OK, tada vėl galvosim
nana22 parašė:
Sveikos..man kyla daug abejoniu del sekimingai besivystancio nestumo. Antradieni buvau darytis echoskopijos. Pagal daktare 5 savaites ir 1 diena. Pagal mane tuoj 7 …
jums israse progesterono tik todel,kad krutine netokia jautri? man ta krutine po 3 dienu mm neatejimo praejo, bet as manau,kad man viskas gerai su nestumu. Suprantu, jeigu jums israse del tepliojimu,nes buna,kad teplioja del per zemo progesterono. Manau,kad ne viena cia negali jums pasakyti,kaip is tikro bus
greiciausiai paskyre kita susitikima greitu laiku? linkiu,kad viskas butu gerai ir tiesiog butu velyva ov
upee parašė:
O tai čia visos planuojat genetinius darytis? Man pirmas neštumas, jokių bėdų nesu turėjus, lankysiuos pas ginekologę privačiai, šeimos jokių rimtų genetinių ligų i…
Aš su pirmu nesidariau, su antru irgi
neplanuoju, nebent tai bus būtina.😊
Carpe_diem parašė:
Sveikos, ar bus darančių NIPT tyrimus? Kokius darysit?
Darysiu. O kokių būna? Bes aš darysiu Santariškėse. Nežinau ar būna kokių pasirinkimų
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai