Doviliukassss parašė:
Na aš Huppa užsakiau, žiūrėsim kaip jos bus 🙂
Tikrai žinau, kad turi buti vietos bate visada žiūriu, matuoju👌
Su ugg tikrai tures buti silta, vis tik naturalus avikailis
Doviliukassss parašė:
Na aš Huppa užsakiau, žiūrėsim kaip jos bus 🙂
Tikrai žinau, kad turi buti vietos bate visada žiūriu, matuoju👌
Su ugg tikrai tures buti silta, vis tik naturalus avikailis
flixe parašė:
Su ugg tikrai tures buti silta, vis tik naturalus avikailis![]()
Labai tikiuosi🙏
Agnietė parašė:
Gal kas galit biomechanics basučių atsiliepimais pasidalinti: planuoju mažajai jas pirkti... nustebau, kad aprašyme nurodyta tik 0,5 cm už pėdutę didesnes pirkti, k…
Abu vaikai nesiojo, mes dziaugiames ju ir kedukais ir basutemis. 1 cm maziukams budavo per dideli, nes biomechanics daznai perka pirmuosius batukus. Vaikams nepatogu. Vyresniems perku 0.6-0.7 didesnius. Buna gerai.
Rutaka parašė:
Na nepavadinčiau, kad su reimos batais šala koja. Tik kad nekarštos pėdutės kaip bandelės iš orkaitėsbet pvz aš dedu paprastą kojinę, o gal pasirinkus termo ar …
O kokius reimos batukus nešioja Mantas? Pažiūrėjau, kad ten jų visai nemažai modelių..
Agnietė parašė:
Gal kas galit biomechanics basučių atsiliepimais pasidalinti: planuoju mažajai jas pirkti... nustebau, kad aprašyme nurodyta tik 0,5 cm už pėdutę didesnes pirkti, k…
1.5cm basutėm daugoka.. Priklausomai nuo pėdutės ilgio ir gamintojo basučių, orientuokitės į max +1cm...
egle2x parašė:
1.5cm basutėm daugoka.. Priklausomai nuo pėdutės ilgio ir gamintojo basučių, orientuokitės į max +1cm...
Viking būtent 1,5 - lb geri buvo
Sveikos visos,su šventėmis!
Norėjau paklausti,gal žinot iš praktikos-ar treti metai žiūrint vaikutį namie,nors kažkiek apmokami? Gal soc.parama kokia simboliška bent priklauso?Dėkui kas skirs laiko ir pasidalins info.Suprantama skambinsiu po Naujų į institucijas,bet gal kas pasidalins dabar info,dėkui
Recenzija parašė:
Norėjau paklausti,gal žinot iš praktikos-ar treti metai žiūrint vaikutį namie,nors…
Nieko negaunam už vyresnįjį....
Recenzija parašė:
Norėjau paklausti,gal žinot iš praktikos-ar treti metai žiūrint vaikutį namie,nors…
Nieko nemoka 🙂 reikia grįžti į darbą (jei tokį turėjote prieš dekretą) arba stoti į darbo biržą 🤗👌
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai