Inesa1 parašė:
man turbut sunkiausia su krutine bis nes turiu ne savus p ir tai 3 ismera o db kokia bus nzn 3 gimdymas labai pergyvenu...
3 dydis tai cia kuris? C? O domejais kaip maitint sekas su nesavais?
Inesa1 parašė:
man turbut sunkiausia su krutine bis nes turiu ne savus p ir tai 3 ismera o db kokia bus nzn 3 gimdymas labai pergyvenu...
3 dydis tai cia kuris? C? O domejais kaip maitint sekas su nesavais?
peršalau!
o gal tiksliau bevaikščiojant pas gydytojus, poliklinikoj pasigavau bacilą. skauda gerklę labai ir pabudau visa šlapia. vakare jaučiausi gerai.
daugiau niekas neperšalo? kaip gydotės?
dar pasidžiaugiau vakar, kad sveika ir neatsimenu kada slogavau ar gerkle skaudejo.
gal reikėjo į medį pastuksent ar ką :))))))))) prisikalbėjau
adiria parašė:
Jezau, kad man taip irgi butu, jau dabar krutine per didele pagal sudejima, bijau pagalvot, kas bus jei padidetu dydziu ar dviem 😇😌😌
Nebijokit, man po pirmo nėštumo ir maitinimo sumažėjo vienu dydžiu, taip kad būna ir taip
Loli Pop parašė:
As sergu, sunkiai tvarkosi organizmas su liga. Baisiausia zirniuka prarast. O dar siand patepliojo... uj...😥😢
as zinokit irgi sirguliuoju ir labai pergyvenu del zirniuko, nes kosulys labai stiprus kankina...
aisku, cia gal su tapimas, bet as kai laukiausi pirmo taip pat labai panasiu laiku buvau apsirgus, tai vyras sako gal cia kokia organizmo reakcija i nestuma
todel, labai tikiuosi, kad kuo greiciau pasveiksiu, ir zirniukui viskas bus gerai
Gal kuriai taip buve ir ar tai normalu? pastojau iskart po persileidimo nesulaukus menesiniu. Buvau pas gydytoja sausio 11d penktadieni sako 5savaites. tai pagal viska tada tik rytoj rodytu man 6sav tai yra Sausio 18d . O vakar 16d gydytoja jau mato 6sav +2dienas ir plakancia sirdele jau. net nesitikejau tos sirdeles dar pamatyti mane apziurinejo nes tepiau vakar ir nulekiau kad apziuretu gal kas negerai.
olimpa parašė:
Skambinausi i sinlab klinika vilniuje tai mane nelabai suprato turbut arba as ne taip paaiskinau.sakau man reik hcg tyrimo, tai o kam jums to reikia jei zinot kad l…
Hm nu manes tai niekas neklause kodel kaip ka. Ateinu, pasakau, kad noriu hcg tyrimo ir viskas. Nu laborante po to tik klause , ar cia pakartotinis, ar pirmas tyrimas, ar nekraujavau pastojus, tai labai trumpai jai atsakiau ir viskas.
minetre parašė:
Sveikos. Labai nedrasiai, bet ir as bandau jungtis prie rugsejo vaikuciu. Mm diena rytoj, ryskiausias testas siandienos. 6dpo jauciau durima pilvo apacioje, beveik …
Inesa1 parašė:
na va ir as vakar toki dalyka suzinojau kad esu ne viena prisijungiu prie jusu![]()
Sveikinimai!
minetre parašė:
O siaip yra daugiau tokiu, kurios jokiu pozymiu nejaucia apart teigiamo testo?![]()
Logiskai mastant tai dar ir ankstoka kazkokiems pozymiams, tuo save guodziu, bet k…
A galima sakyti nieko nejaučiu.
Paskeg parašė:
Mamos, kokia Jusu nuomone apie skiepus nuo gripo? Skiepijotes/skiepysites?
Per praeitą nėštumą klausiau ginės, tai nerekomendavo.
adiria parašė:
Jezau, kad man taip irgi butu, jau dabar krutine per didele pagal sudejima, bijau pagalvot, kas bus jei padidetu dydziu ar dviem 😇😌😌
man po pirmo žindymo sumažėjo vienu dydžiu
aš džiaugiausi
gal ir jum taip bus
shine parašė:
Jungiuosi ir as pirmas nestumas, turejau pries metus persileidima. Visus metus nepavyko pastoti, o dabar nestumo testas teigiamas!!! Tikiuosi sis kartas bus geras
Sveikinimai!!!🌸
Kas del krutines, tai per pirmus du stipriai nepakito, nepamazejo. Maittinau abu iki beveik metu. Tikiuos ir dabar taip bus. Pamazetu tai butu siokia tokia krize
o kad forma kinta tai nieko cia nepadarysi, mazieji ta atperka su kaupu
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai