2020.07.25 18:31 (prieš 5 m.)
ner.noreikiene parašė:
O man traukiant tik su pientraukiu, neduodant visai kruties sumazejo pieno
Aisku nezinau tiksliai, ar cia susije, bet traukimo laiko, intervalu ir kartu tikrai n…
O aš šiandien galvoju pabandysiu nusitraukti pažiūrėsiu kiek to pieno yra, nuo paskutinio maitinimo buvo praėję kažkur 1val. Nes dukrytė kažkaip muistėsi labai prie krūties, ir ką galvojate tuščios abi praktiškai... tai va geras įrodymas Glausk tą vaiką prie krūties jei nespėja pienas gamintis daryk ką nori... tik žinau tai, kad pas manę krūtis pasidaro tikrai pilnos net pati jaučiu kažkur praėjus 3-4 valandomis, tai dukrytė super pasisotina, o jei budrauja pavalgiusi tai ji jau ir po val prašosi valgyti, o būtent šiandien ji labai budri, o pienukas matyt nespėja gamintis, aišku duodi tą krūtį, tiek kiek jai reikia ir kaip aš sakau atsigerti užtenka, ... tai dar kartą pasikartosiu, pasakymas glausk vaiką prie krūtinės kuo dažniau ne visada veikia, yra toks dalykas kaip moters fizologija, taip pat ir paveldimumas ir dar begalybė kitų priežasčių, pas manę šeimoje nei mano močiutė, nei mama ar sesės nebuvo pieningos ir savo vaikus išmaitino vos kelis mėn, nes pienas tiesiog dingo, tai manau, kad aš pakliuvau irgi į ta savo šeimos moterų nepieningujų ratą. Ne visoms moterims yra duota būti geroms “karvutėmis”