galadriel parašė:
Na širdutė bet kokiu atveju jau plaka nuo 6 sav. Na nebent kažko nepasakė.
Nu tai + - gali būti gi skirtumas. Man tai žinau kad lygiai 6 sav pradejo plakti, bet tikiu kad buna kad kokia viena antra dienelė užsideda, negasdinkite
galadriel parašė:
Na širdutė bet kokiu atveju jau plaka nuo 6 sav. Na nebent kažko nepasakė.
Nu tai + - gali būti gi skirtumas. Man tai žinau kad lygiai 6 sav pradejo plakti, bet tikiu kad buna kad kokia viena antra dienelė užsideda, negasdinkite
coliukiaa parašė:
Diena suprantu, bet ne 2 - 3 savaites
Tikrai nuo maždaug 6 savaitės pradeda plakti pati tikriausia širdelė. Aš pas gine buvau 6+3 dienos ir ji puikiai parodė kaip plaka ir dar ritmą patikrino. Tikrai jokio nervinio darinio (toks jis būna apie trečią nėštumo savaite ir iš jo per dvi savaitės išsivysto sirdute) ritmo netikrinu ir jis nesusitraukinetu kaip mano atveju 150kartu per minutę. Žinoma, tai mamytei, kuriai liepė ateiti vėliau tikrai nereikia pergyventi... gal echoskopas senesnis, gal daktarė taip pasakė, kad tikrai jau būtų aišku... yra daug variantų, svarbiausia rėmas
no.no. parašė:
Labukas, kaip jūs taip greit pas gines papuolėt? Kiek žinau reik siuntimu dabar, pas šeimos gydytoją eilėje laukiu men 😳 tik lapkričio 13buvo vieta, kad laukiuosi …
Aš einu privačiai ir nevargstu su siuntimas ir milziniskomis eilėmis. Plius pas mus poliklinikoje labai nemalonios ginekologė ir pasirinkimo didelio nėra, tai su vyru nusprendėme, kad dėl tų 10 ar 12 kartu nesutaupysim pinigėlių tiek daug, kiek kainuos nervai poliklinikoje
kokoniukas parašė:
Sveikos merginos, as su tokiu klausymeliu, ar kuriai nors buvo panasi situacija? Menesiniu nesualukiau, kurios turejo buti spalio 8-10d. buvau pas ginekologe spalio…
Ir man panaši situacija buvo. Sakė atsilieka žirniukas dviem savaitėm, liepė pasirodyti po 2 savaičių. Tai nuėjus po 2 savaičių, viskas tvarkoje, pasivijo savaites. Parodė plakančia širdutę. ☺️
no.no. parašė:
Beje kaip gydot sloga? Vaistinėj nieko nedavė, sake daug plaut tik 🤷♀️ uzsikisus, ne bėganti, neina kvepuot
Kaip smagu jau “pažįstamą” gegužiukės mamą sutikti dabar jau birželio stebuklų laukimo temoje 🌸 🤗 Vėl lauksim kartu 🙂
Nuo slogos Vibrocil nebandėt? Man jis neblogai atkemša nosį. Na ir Gelomyrtol galima laukiantis 🙂
Estrella. parašė:
Tai kas kartu su manim dziaugsmelio laukia birželio mėnesį? ☺️💝🤰
Sveikos, birželio 13 d. 🤱👣💝 Kas dar arti? 😊
ViJan parašė:
Kaip smagu jau “pažįstamą” gegužiukės mamą sutikti dabar jau birželio stebuklų laukimo temoje 🌸 🤗 Vėl lauksim kartu 🙂
Nu faina ❤️ nu vaistinėj sakė kad nieko nėra, bet ačiū pabandysiu kažką iš šių 🙏
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai