Dijenena parašė:
Mamutes kodel sedan stovint pilvelis yra atsigulus nera 15 sav eina
Kiek jums metu, kad tokius klausimus uzduodat?
Dijenena parašė:
Mamutes kodel sedan stovint pilvelis yra atsigulus nera 15 sav eina
Kiek jums metu, kad tokius klausimus uzduodat?
Xrust parašė:
Kiek jums metu, kad tokius klausimus uzduodat?![]()
Kaip pavydžiu visoms, jau pajutusioms judesiukus...
O aš vis dar laukiu, belaukiant, aišku, nerimas tik didėja. Sekmadienį bus lygiai 18 savaičių, nėštumas antras, esu liekna - atrodo, jau tikrai turėčiau jausti, o judesių vis nėra 🤷♀️
Kelis kartus lyg susivaideno kažkas, bet turbūt labiau iš to didelio noro... 😞
Pas gydytoją tik po savaitės, o aš vietos sau nerandu... Aišku, aš nelabai kada ir turiu įsiklausyti, nes kiaurą dieną be sustojimo lekiu paskui pirmagimę, neturiu nei pusvalandžio ramiai prisėsti. Kažkokių blogų požymių irgi kaip ir nėra... bet vis tiek labai neramu
ViJan parašė:
Kaip pavydžiu visoms, jau pajutusioms judesiukus...O aš vis dar laukiu, belaukiant, aišku, nerimas tik didėja. Sekmadienį bus lygiai 18 savaičių, nėštumas …
Viskas bus gerai! Iš pradžių aš taip pat labai nerimavau, bet kai pajutau iškart palengvėjo
taip, kad nusiraminkit ir viskas bus gerai ;)
man jau 15sav tukseno i pilvo apacia, bet tik kas keleta dienu ir labai silpnai. Dabar, kai gimda jau auksciau, tai normaliai jauciasi. Taip jau uztikrintai tik praejusia savaite ir pasijuto.
Beje, man labiau stuksena, kai as sedziu, nei kai guliu, matyt, nepatinka, kad as ja uzspaudziu, per mazai vietos palieku.
Xrust parašė:
Kiek jums metu, kad tokius klausimus uzduodat?![]()
Čia tas variantas, kur pyksta, kai ligoninėje liepia užpildyti apie išsilavinimą laukelį.
gal vis dėl to ne veltuj. 🤣🤣
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai