Ruta25 parašė:
Sveikos, mums 12 savaiciu ir ginekologe skire siuntima pas genetikus, gal zinot kokios kainos pas juos? nes nemokamai labai dideles eiles, o mokamai yra vietu bet n…
Genetikos klinikoje echoskopas ir konsultacija 100 eur.
Ruta25 parašė:
Sveikos, mums 12 savaiciu ir ginekologe skire siuntima pas genetikus, gal zinot kokios kainos pas juos? nes nemokamai labai dideles eiles, o mokamai yra vietu bet n…
Genetikos klinikoje echoskopas ir konsultacija 100 eur.
Mėlyna parašė:
Gal galit paaiškinti kaip nueiti iki santaros medicinos centro į registratūrą? Aš santarų klinikose visai nesigaudau, o kitą savaitę reikės važiuoti. Sakė praeiti b…
Jei gerai pamenu,tai lyg ir b korpuse,įėjus pagrindiniu įėjimu,sukat į kairę ir vėl į kairę įėjimo durys į mokamų paslaugų centrą
Mėlyna parašė:
Gal galit paaiškinti kaip nueiti iki santaros medicinos centro į registratūrą? Aš santarų klinikose visai nesigaudau, o kitą savaitę reikės važiuoti. Sakė praeiti b…
Oi, aš ten irgi tikrai nežinau visų praėjimų. Genetikos centras šiaip yra tame pačiame pastate, kur ir Akušerijos ir ginekologijos skyrius (F korpusas), tik įėjimas ne pro gimdymo namų duris, o iš šono, prieš jį matosi tas ilgas stiklinis koridorius ir užrašas kraujo centras. Registratūra iškart įėjus pro besisukančias duris yra po kaire.
Liūto ūsai parašė:
Oi, aš ten irgi tikrai nežinau visų praėjimų. Genetikos centras šiaip yra tame pačiame pastate, kur ir Akušerijos ir ginekologijos skyrius (F korpusas), tik įėjimas…
Jei mokamai, pirma eini į B korpusą pro pagrindines duris po kaire, ten uzsirasai ir tada į F korpusą, gali per lauką eiti arva per tą tunelį, bet reikia į 2 ar 3 aukštą pakilti, nepamenu ( nes mes irgi klaidžiojom), tada tiesiai prie daktares kabineto. Paskui po visko grįžti į B korpusą susimokėt 😁 nafik kaip prakeikiau tada kai pradejo siuntinėti....
Ne...lė parašė:
Jei gerai pamenu,tai lyg ir b korpuse,įėjus pagrindiniu įėjimu,sukat į kairę ir vėl į kairę įėjimo durys į mokamų paslaugų centrą
Liūto ūsai parašė:
Oi, aš ten irgi tikrai nežinau visų praėjimų. Genetikos centras šiaip yra tame pačiame pastate, kur ir Akušerijos ir ginekologijos skyrius (F korpusas), tik įėjimas…
Ačiū! Mėginsiu surasti 😊
coliukiaa parašė:
Aš 23 eisiu pas gine bus matyt ar pakilo, Bet aš neguliu, einu į darbą. Darbas sėdimas
Aš irgi pragulėjau dvi savaites ir pažadėjau, kad daug ilsėsiuos. Bandau dirbti, bet jau po darbo tiesiu taikiniu į lovą. O vaistukus kokius geriate? Sakė ką nors apie vidurių užkietėjimą?

Mojavo mamytei 🤗😊😊Šiandien mačiau antra karta savo mažylį 😊 mum 12.sav 4d. Uoj ilgai žaidėm su ekoskope kol išmatavo viską. Sprando ilgis ar kaip ten 1.3 sakė viskas labai gerai. Parodė ir lytį, turėsiu berniuką 😊 turiu mergyte 5 metukų. Dabar bus broliukas, keista bet kai bus viskas kitaip 😊🤗🤗💓širdelė verkia iš laimės kad viskas gerai 🤗💓 dabar susitikimas tik sausio 29 🤗 atrodo taip ilgai. Jau kai nueisiu bus dičkis 🤗🤗🤗
no.no. parašė:
O man dar nedavė nuotraukytes😣 jau du echoskopai buvo 🥴
Aš paprašiau pati kad duotų dvi. Nes klijuosim į knygeles ir įteiksim tėvams. Tai sako daktarė nu ir nesikuklini 😄😄
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai