toffifi parašė:
Ne apie vaikus, o apie mus pačias? Ar vartojate kokius maisto papildus ar vit D atėjus rudeniui?![]()
Vitaminą D
toffifi parašė:
Ne apie vaikus, o apie mus pačias? Ar vartojate kokius maisto papildus ar vit D atėjus rudeniui?![]()
Vitaminą D
toffifi parašė:
Kasdieniai, bet net nžn kažkaip neužkabinogal tiesiog aš šiaip kritiškai žiūriu į pačią kakę ;) kiek vaikai turėjo knygučių gavę dovanų nežinau neužkabino jų, g…
Man tai pvz nepatinka kakė makė ir net neperku aš tų knygų jokių😆
toffifi parašė:
Geriu vitD, mazgės tuos lašiukis geriu. Nežinau kiek ten jų reik, tai vis po du, tai po tris lašus🙊🙊🙊
toffifi parašė:
Kasdieniai, bet net nžn kažkaip neužkabinogal tiesiog aš šiaip kritiškai žiūriu į pačią kakę ;) kiek vaikai turėjo knygučių gavę dovanų nežinau neužkabino jų, g…
As siaip irgi ju nemegstu.. Bet nu as siaip turiu bedu su tais visokiais margais dalykais vaikiskais, personazais ir pns. Mane vimdo nuo ju 🤣🤣🤣🤣 Reikes paziureti zuikio receptus, negirdeta net knyga
toffifi parašė:
Mes su vyru isgeriam tas smugines vit D dozes, daugiau kazkaip nieko, nebent koks poreikis atsiranda, man buna gelezies reikia kartais
toffifi parašė:
Visad vitaminų kompleksą geriu. Paskutinis buvo pregnacare new mum. Na nesugebu iš mitybos pasiimti reikiamų vitaminų.
toffifi parašė:
Vitaminą D ir dar kompleksą nervam... Nes visai skystalas buvau, jautri baisiai pasidarius, o dar pratinimas prie darželio prasidėjo, tai reikėjo kažko griebtis. Arba sutapimas, arba tikrai padeda 🙄👍
Ramciute parašė:
Vitaminą D ir dar kompleksą nervam... Nes visai skystalas buvau, jautri baisiai pasidarius, o dar pratinimas prie darželio prasidėjo, tai reikėjo kažko griebtis. Ar…
Pasidalintumėt kas per nervams? Nes maniškisi jau kabo ant ribos, tai ir galvoju ar čia ruduo kaltas ar jau vit D koks trūkumas.. kas ko ir verkt, pykt, pratrūkt, gal jau ir šiaip emociškai jaučiu pavargau, nes viskas man vienai ant kupros, bet nu gal reik pagert mažu suveks kaip įraiga - geriu ir gerėja 😀
toffifi parašė:
Pasidalintumėt kas per nervams? Nes maniškisi jau kabo ant ribos, tai ir galvoju ar čia ruduo kaltas ar jau vit D koks trūkumas.. kas ko ir verkt, pykt, pratrūkt, g…
Nervams eina vit B kompleksai su magniu.
25 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai