Eva3210 parašė:
Ką beduodat, ką nevalgo jūsų mažyliai pusryčiams, pietums? Ką gero be gaminate? 😏🤭🙄
Visada tą patį per tą patį, nieko mandro nevalgom. Pusryčiams ji labai mėgsta košes. Avižinių dribsnių, penkių grūdų, grikių ir t.t Kaskart kitokios, t.y. kažko kito kiekvienąkart įdedu ar įberiu ir jau gaunas 'kitokia'😁 tai sviesto, tai banano, tai uogų, tai be nieko. Ką turiu, tą įmakaluoju, tai jogurtas, tai varškė. Dar va labai balgo perlines kruopas. Taip ir varijuoju kasdien. Ir jai, ir man skanu.
Pietums viską visiems vienodai. Tai sriuba, tai vištiena, tai kiauliena, tai kotletai, tai vėl kokia makalošė. Tai kepta, tai orkaitėj ruošta + tai bulvių košė, tai ryžiai, tai koks kuskusas, žirneliai, kukurūzai, Tai blynai, tai varškėčiai ir t.t. ir pan. Nu irgi nieko mandro visiškai.
Kaip visi žmonės valgom. Sakau kaip visi, nes tikiuosi, kad ne aš viena negaminu kaip kavinėse ir dar viliuosi, kad pas visus vienodai monotoniškas meniu kasdienis🤣 sumetu ką turiu šaldytuve ir vuolia - valgis! Nenori - nevalgai. Štiš iš virtuvės.
O kartais išvis nedarau nieko. Ir kai sakau nieko, tai ir reiškia - nieko. Įteikiu bananą, duodu uogų ir vsio.
Jau daug ko matyt 'atsivalgius', nes praktiškai nebevalgo kiaušinio, nei virto, nei kepto.
Nu žodžiu. Žuvies irgi nevalgo. Tai man gerai, nes MAN daugiau lieka, o žuvį aš mėgstu 😁
Brolis apskritai orą valgo ir vandenį geria, tai jis atskira respublika.
Taip ir gyvenam🤣
Ai, pas mus tik valgymo metas visada tokiu pat metu. Pusryčiai 9, pietūs 14-15 ir vakarienė 18-19.