seline parašė:
Bet jau nebera 🤔 ir nezinau ka daryt🙂
Jau turit pati spręsti ką daryti, jūsų atsakomybė čia
seline parašė:
Bet jau nebera 🤔 ir nezinau ka daryt🙂
Jau turit pati spręsti ką daryti, jūsų atsakomybė čia
seline parašė:
Lauksiu vyro ir ziuresiu 🙂
Darykit kaip jus atrodo geriau
Svarbutiketi parašė:
Kurioj klinikoj? Ar ji jūsų gydytoja? Manau mano vizitas bus atšauktas tai galvoju gal irgi užsirašyti kita gyd 🤷♀️
Amberclnic. Ji privati gydytoja. Bet kaip ginekologė prižiūri mano leliuka ir mane.
Geriausia gydytoja kiek esu jų aplankius patikėkit 😘 bet tik skambinkitės tarkitės nes tikrai ji turi būt užtikrinta kad jums reikia tos apžiūros
seline parašė:
Sveikos🙂 apturejau streso sendien nuejau i wc po pietu pertraukos ir pamaciau rausvai purvinas isskyras 😱 iskart i asaras ir namo😕 parejau namo nieko ner kaip ir 🤔 …
Jai maudžia strėnas važiuočiau, nieko nelaukčiau, aš dėl kraujo krešulio važiavau, hematoma atrado, nieko rimto, bet aš jau geriau rami būsiu, negu matysiu o jeigu, galėjau kažką padaryti bet nepadariau
Pupa uo parašė:
Sveikos, visą naktį skaudejo galva ir dabar dar skauda, turiu neocitramono tik nežinau ar galima jų vartoti. ką jūs geriate?
Paracetamoli.
Asmenishkai man vaistai nepadeda, tai daug vandens, saldancias juosteles deduosi ir laukiu kol praeis.
Butinai gerkit vandens daug.
Tikiuosi greitai pageres 🙏
Pupa uo parašė:
Sveikos, visą naktį skaudejo galva ir dabar dar skauda, turiu neocitramono tik nežinau ar galima jų vartoti. ką jūs geriate?
As i Jusu kompanija.Baigiu isprotet visa diena nezmoniskas galvos skausmas,dar nera taip buve..🤦🏻♀️
seline parašė:
Lauksiu vyro ir ziuresiu 🙂
O minejot, kad turejot skana, ka del placentos sake? Nesake jos vietos? Nes jei zemai, tai negalima smarkiai steneti.
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai