Aš kol kas galiu tik pasiguosti dėl nugaros skausmų. Kažkada jau sakiau, kad esu susitrenkus uodegikauli + nugara skauda. Krikšto mama pasiūlė pas ją atvažiuot, pažiūrės kas vyksta ir pamasažuos (sakė daug nėštukiu ateina, nes kitoms į neštumo pabaiga ir visai blogai būna, net laiptais nepalipa).
Atvažiuoju vakar pas ją, sako žinok gali skaudėti, nu, o aš gi skausmą pakenčiu, sakau išgyvensiu kaip nors💪. Tai kai pradėjo man raiščius masažuoti ir sėdmenis tai tikrai buvo momentų kai juo stalo pabėgt norėjau 😅 bet atkentėjau, viskas gerai. Po to kavyte geriam, kalbam, kad nėra čia ko mieste sėdėt, reik visiems į kaimą važiuot, ten, bent grynas oras, išnaudosim ta laika tinkamiau nei butuose sėdėt. Ir dar sako: gali atrodyt ryt, kad lyg mėlynės būtų tose vietose kur pamasažavau, taip būna kartais kai užspausta stipriai. Aš žinoma: tai taip taip, bet man taip nebus, aš pakenčiu skausmą.
Tai žinokit aš jau vakar vakare jaučiaus kaip iš kokio kočėlo gerai atvanota arba lyg futbolo komanda man per strėnas būtų perbėgus... 😂 Sakė sekantį kartą ryt arba penktadienį pamaigys dar mane, bet jau bijau kaip po to jausiuos...😂
O, išvadą po viso šito, kad man, diržo reikėtų kuris pilvuką pakelia, nes tuomet mažesnis krūvis nugarai atitenka, tai merginos, gal kažkuri tuo jau irgi domėjotės ir kokiu patarimų ar rekomendacijų dėl diržo įsigijimo turite?
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus