Sarune27 parašė:
Man ne kasdien, bet jau lyg ir rodo, ypač kai kaip nors nepatogiai įsitaisiau ar prispaudziu, tada būna spyris![]()
Kaip smaugu
Sarune27 parašė:
Man ne kasdien, bet jau lyg ir rodo, ypač kai kaip nors nepatogiai įsitaisiau ar prispaudziu, tada būna spyris![]()
Kaip smaugu
jurguciukas1 parašė:
Labas rytasar spalinukai jau rodo pirmuosiuos judesius?
![]()
Man atras nestumas, siandien 17 savaiciu, dar nejauciu judesiu. Pradedu nerimauti 😳
Saulute@ parašė:
Visas pilvas plaukuotas ir tokie ilgi,o dar ir usai auga😂
Turiu gera priemone nuo veido plaukuotumo 🤣🤣🤣
mamulyzas parašė:
Blemba mane dar irgi tokiais paaugliskais spuogeliais keliais per savaite ismeta, bet tokie skaudus pipiec🤦🏻♀️😀
Man tas pats su spuogais 🤬
Nedaug bet.. isldena vis!
Mitel parašė:
Man labai keistai tie vaikai 4d atrodo 😂 Tai net jei siulytu uz dyka neiciau 😁 bet cia man taipnet negaliu paaiskinti kodel
As su pirmu dariausi, bet dabar neisiu, man grazesnes nuotraukytes dabar per paprasta echoskopa net.. ten tokie kai vaskiniai tie vaikiukai.. neisiu ir as.
O kokios dabar ju kainos, nes pries 10 metu tai tikrai brangu buvo.
Irinavi parašė:
Man atras nestumas, siandien 17 savaiciu, dar nejauciu judesiu. Pradedu nerimauti 😳
Ir mano antras nėštumas irgi dar nejaučiu,nejauku net kažkaip🤔
Kkčk parašė:
As nejauciu jokio STRYPO, bet uztat stipriai maudzia nugaros apacia, vargina labai pasivaiksciojimai
O pas Jus irgi zemai isitaises vaikutis?
zaylya03 parašė:
Sveiki, o per kiek laiko atėjo atsakymas? Mes ten pat darėmės, aš jau žiauuuuriai nekantraujuuuu...![]()
![]()
Gan greit, pasidariau ketvirtadienį, tai kitą penktadienį jau buvo 😁 Nesitikėjau taip greit, nes ir valykos įpuolė , tai labai nustebino 😀
Saulute@ parašė:
Ziuriu jusu mergyte rugpjuti gimus. Mano sunus irgi rugpjutinukas😊ir spalinukai musu panasiom datom turetu gimt😊
O kaip faina🥰tikriausiai pirmasis esa fb grupej rugpjutinukai ?;)
Zodziu aną ketvirtadieni dariausi visus tyrimus kraujo +2 slapimo paime . Ir 4 tyrimus mokamus dar dare. Jau praejo savaite ir niekaip negali pasakyti atsakymu visu, kadangi veluoja hepatito B tyrimas. O man taip neramina ar viskas tvarkoje,ar nieko netrugsta is vit ir pns. Lankausi privaciai. Visi kiti tyrimai sake yra jau . Bet negali nieko pasakyti tol,kol nesulauksiu to hepatito B. Gal kuriai irgi veluoja tyrimu atsakymai? 👀
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai