Zybse parašė:
Ar tebeduodat savo mažyliams vit. D?![]()
Kaip tik vakar buvom pas ortopeda , paklausė aš duodu sakiau kad nebe nuo metuku , nes kažkodėl man atrodė kad iki metuku ir gana, o sako be reikalo neduodat iki 1.5 m mažiausiai reiketu duot..
Zybse parašė:
Ar tebeduodat savo mažyliams vit. D?![]()
Kaip tik vakar buvom pas ortopeda , paklausė aš duodu sakiau kad nebe nuo metuku , nes kažkodėl man atrodė kad iki metuku ir gana, o sako be reikalo neduodat iki 1.5 m mažiausiai reiketu duot..
Agne Agne parašė:
Kaip tik vakar buvom pas ortopeda , paklausė aš duodu sakiau kad nebe nuo metuku , nes kažkodėl man atrodė kad iki metuku ir gana, o sako be reikalo neduodat iki 1.…
Mums pasake, kad vasara ir naturalaus vitamino D yr. Grazins rudeniui 🙃
Ramos parašė:
Mes taip pat vasara negeriam, daug laiko leidziam lauke
rudeniop vel pagersim
bet ir iki to negerem pastoviai, nes darem tyrima buvo norma tai su pertraukom gerem
Ramos parašė:
Aha, ir mum seimos gydytoja pries kelis menesius sake vasarai padaryti pertrauka 🙂
Femini parašė:
Na mamytes,kieno vaikai jau daro savarankiskai i puoduka? Kaip sekesi?kokius metodus taiket?
Jokių, stovėjo prie wc atsisėdo pati prieš mėnesį
tai dabar eina kada pati,.ryte vakare pasodinu padaro,.bet neforsuoju dar. Kadangi nuo rugsėjo į daržą pusdieniui eis, tai manau natūraliai pampis dings,.matys didesnius einančius į wc, sodins dar ten
tai kai naktis pilnai sausu pampiu išmiegota bus ryte įpras padaryti, ateis laisvė kelnaičių:)) šiaip su pirma šitas iki 2m susitvarkė ir gana greit pamažu taip
Femini parašė:
Na mamytes,kieno vaikai jau daro savarankiskai i puoduka? Kaip sekesi?kokius metodus taiket?
Kad gal dar labai anksti? Mes tik dabar ta puoduka nusipirkom. Skaiciau, kad vaikai pradeda suprasti poreiki "ant puoduko" 2-3m, tai dabar toks pazaidimas tik ir gaudymas, gal kaip tik nores tuomet ir isstenes. Stenejimas taip siaip sau, kad teveliai apsidziaugtu, tai irgi nelabai gal sveika? As pasodinu tik ryte, kai pati seduosi ant "savo puoduko"
Man rodos, jie dar turi daaaaug laiko.
Ar jusu vaikai gausiai prakaituoja? Miego metu aplink galvyte net patalyne suslampa.
Kambary tikrai silta, nuoga nemiega, galvoju, gal del to.
Lauksim vizito pas gydytoja, anakart buvo vit. D perteklius, del jo labai vaikas prakaitavo. Nutraukem, vit. D po 4-5 menesiu nukrito, atsirado trukumas, emem vel vartot, vasarai liepe jo sumazinti, bet kelinta diena jo is viso nebeduodu😞
SaraRa parašė:
Ar jusu vaikai gausiai prakaituoja? Miego metu aplink galvyte net patalyne suslampa.
Jei buvo del vit d susitvarke reikalai prakaitavimo, tai sekit ji dazniau ar sutampa cia reikalai
nes kitu atveju sunku cia ka palyginti su kitais.
Mano suprakaituoja imingant, po zindymo, tai tuo metu
veliau miega ok neprakaituoja
adriatics parašė:
Sveikos. Kokiu pavidalu mažyliams varškės įsiūlot? Mano nei keptų, nei virtų varškėtukų burnon neima, nuo natūralaus jogurto bėrė, tai jogurto nebeduodu. Ar duodate…
Tai jei bere nuo jogurto, varske tikrai ne pati geriausia mintis. O danonki ir miau tik cukraus prikista. Kodel taip butinai norite isiulyti ta varskyte?
105 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai