Eglė2 parašė:
Mamos ar savo vaikučiams žuvų taukus omega duodat visus metus? Ar darote pertraukas?![]()
Visus metus
Eglė2 parašė:
Mamos ar savo vaikučiams žuvų taukus omega duodat visus metus? Ar darote pertraukas?![]()
Visus metus
Goosey parašė:
Visus metus
Kokius naudojate?
Eglė2 parašė:
Kokius naudojate?![]()
Lysi
Eglė2 parašė:
Tik šaltuoju metų periodu
Eglė2 parašė:
Visus metus, kartu su vit D, naudojame bioguto
Eglė2 parašė:
Kokius naudojate?![]()
Sveiki. Paduodu. Naudojam Nutrilite🌱
Sveikos, mamos. 🤓
Su šventėm. 🎄
Neišsemiama tema.
Ar dar čia yra tokių, kurių ponai tebesižindo? 🤔 Daugiau kalbu žindymą kaip migdymuisi (tiek pietų, tiek nakčiai užmigti, na ir naktį keltis pasižindyt "n" kartų).
Kaip laikotės, jaučiatės? 🤪
Jau norisi, kad vaikas pats miegot išmoktų pradėti mokinti, ir tos paskaitos išklausytos , viską, bet praktiškai, atrodo kažkoks kosmosas tą padaryt, tankos net nekyla pradėt, nes atrodo, taip reikia to "pupu" migdymusi... Savoj lovoj nemiega, tik su manim ir nu tas "pupu" 🥸🤯
Prieš kelis mėn mėginom, labai priešinasi, galvojau, gal dar palauksiu, gal pats nebe taip ir norės... bet kad toli gražu...
Kaip pas jus mintys? Gal ką atradot super duper ypatingam vaikui, kuris gali klykti , priešintis net ir 2 val iki išsekimo , niekas nepadės... 🙈🙈 sunkiai psiduoda tam visam reikalui, suprantu , reikia gal tokiem vaikam labai ilgo laiko tam atpratimo, jei nedrąstiškom priemonėm... bet ir atrodo tom švelniom kosmo🙈
greatmommy parašė:
Linksmų Kalėdų mamos!
Būna, milijonas darbų tada atsiranda ką reikia padaryti kad tik neit. Kaip tik darželiui rašiau ką tik kaip dorotis su tokiom situacijom, laukiu patarimo.
VenuSs parašė:
Sveikos, mamos. 🤓
Su šventėm. 🎄
Mano ponia, brt irgi dar žinda, aš jau norėčiau nutraukt, bet ji tai toli gražu, po darželio grįžus visada nori pagert, prieš miegą ir naktį kaip minimum 4 kartai, dabar vėl pūslę net ant spenelio pritrynus, nes ant dienų iltinis matosi pralįs. Šiaip buvau išmokius užmigt be papo, tada prasidėjo darželis, vėl dantys ir rėkė iki negaliu kad papo reikia užmigimui, jei ne papas, tada reikia nešioti. Norėjau čia per šitas laisvas dienas bent sumažinti naktinius žindymus, vieną naktį panešiojau valandą, kur jau užmiega, tik atsisėdu, po 2 min atsibunda ir prašo pieno, bet miegas man svarbiau, ypač kai dieną dirbt reikia, tai toliau plaukiu pasroviui ir laukiu kol pati stebuklingai nustos norėjus
VenuSs parašė:
Sveikos, mamos. 🤓
Su šventėm. 🎄
Pas mus jau senokai tik naktinis zindymas likes. Lbai nuo to pavargau, bet ir atpratinti neturiu jegu, nes jei neduodu verkia, kartais pasakymai 'mamai skauda' arba 'mama nori pilseti' padeda ir nusisuka be papuko ir uzminga toliau. Uzmingant papuko niekada neduodavau, tai dieninius maitinimus labai lengvai nutraukem, bet kaip nakciai nutraukti net neisivaizduoju. Dar 8 dantys vienu metu kalasi, lyg ir nesijaucia didelio irzlumo, bet tas tikrai dadeda tam zindymui...
16 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai